ZA ŠOLE IN VRTCE

Za šole in vrtce

Vabimo vas, da otroke vaše šole popeljete na prelepo planino Golte.

 

Za vaše učence smo pripravili zabaven 5-dnevni paket z vključenim polnim penzionom! Zajtrk in večerjo pripravimo v planinskem udobju Mozirske koče, v kosilu pa otroci uživajo  v dnevni restavraciji hotela.

 

V koči je na voljo 59 ležišč in velik prostor za druženje in družabne igre ob krušni peči, v kateri zadiši po sveže pečenem kruhu. Nudimo tudi možnost kino projekcij, saj je v koči veliko platno s projektorjem.

 

Zimska šola v naravi na planini Golte v Mozirski koči, eni najstarejših koč v Sloveniji, ki se nahaja v neposredni bližini smučišča in nudi edinstveni razgled na Menino planino in Spodnjo Savinjsko dolino je vedno nekaj posebnega!  V okviru zimskih športni dni pa na Golteh smuča več kot 1500 otrok.

 

Na Golteh se lahko poleti odpravite na pohod Pot po Golteh, kjer se boste srečali z nenavadnimi, a osupljivimi kraškimi pojavi, obiščete najvišje ležeči alpski vrt v Evropi ali pa pripravite tekmovanje v orientaciji.

 

Otroci se lahko preizkusijo tudi v plezanju na plezalni steni, spustu po zip line-u ali pa v supanju po jezeru.

 

Organizirate lahko tudi športne ali naravoslovne dneve skozi celo leto!

 

Vabimo vas na Golte tako pozimi kot poleti.

 

Za več informacij  nam pišete na e-mail naslov marketing@golte.si. Glede na vaše želje vam bomo pripravili individualno ponudbo, saj je vsak dogodek edinstveno doživetje.

 

Pošljite nam povpraševanje

Call Now Button Scroll to Top