Vreme
Spletne kamere
Obratovanje naprav
Kje smo
Vse novice
Posebna ponudba

Vrsta namestitve

Prihod:

Št. nočitev:

Promo koda (opcijsko)

Spremeni/Prekini »

Vreme
Spletne kamere
Obratovanje naprav
Kje smo
Vse novice
Posebna ponudba

ZA ŠOLE IN VRTCE

Za šole in vrtce

Vabimo vas, da otroke vaše šole popeljete na prelepo planino Golte.

 

Za vaše učence smo pripravili zabaven 5-dnevni paket z vključenim polnim penzionom! Zajtrk in večerjo pripravimo v planinskem udobju Mozirske koče, v kosilu pa otroci uživajo  v dnevni restavraciji hotela.

 

V koči je na voljo 59 ležišč in velik prostor za druženje in družabne igre ob krušni peči, v kateri zadiši po sveže pečenem kruhu. Nudimo tudi možnost kino projekcij, saj je v koči veliko platno s projektorjem.

 

Zimska šola v naravi na planini Golte v Mozirski koči, eni najstarejših koč v Sloveniji, ki se nahaja v neposredni bližini smučišča in nudi edinstveni razgled na Menino planino in Spodnjo Savinjsko dolino je vedno nekaj posebnega!  V okviru zimskih športni dni pa na Golteh smuča več kot 1500 otrok.

 

Na Golteh se lahko poleti odpravite na pohod Pot po Golteh, kjer se boste srečali z nenavadnimi, a osupljivimi kraškimi pojavi, obiščete najvišje ležeči alpski vrt v Evropi ali pa pripravite tekmovanje v orientaciji.

 

Otroci se lahko preizkusijo tudi v plezanju na plezalni steni, spustu po zip line-u ali pa v supanju po jezeru.

 

Organizirate lahko tudi športne ali naravoslovne dneve skozi celo leto!

 

Vabimo vas na Golte tako pozimi kot poleti.

 

Za več informacij  nam pišete na e-mail naslov marketing@golte.si. Glede na vaše želje vam bomo pripravili individualno ponudbo, saj je vsak dogodek edinstveno doživetje. 

 

Pošljite nam povpraševanje

Call Now Button Scroll to Top