Vreme na Golteh:
Rezervacija
Rezervacija
2  rooms,  4, adults,  3  child  
+ dodaj sobo
Thank you
Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.
Napaka na serverju!
Prosimo, poskusite kasneje.
Napaka!
Rezervirajte učitelja

Wellness nad oblaki

Počivališče-Cumulus.jpg
wellness-center.jpg
Doživljajski-tuši.jpg

Savne

Za zdrav duh v zdravem telesu nista potrebna samo pravilna prehrana in gibanje, ampak tudi pravilna in kakovostna nega telesa. Sem spada tudi redno savnanje, s katerim očistimo telo in ga sploh v mrzlih zimskih dneh pregrejemo. Ogret zrak spodbudi srce k hitrejšemu delovanju, ob tem pa telo seveda porabi več energije, zato nekateri menijo, da savnanje ugodno vpliva na zmanjšanje telesne teže.

  • Podpora razvoja kulture savnanja
  • Štiri različne savne
  • Tedenski vodeni savna rituali
  • Nebeško počutje nad oblaki

Popolna sprostitev po aktivnem dnevu za samo 15 EUR

Za vas smo pripravili posebno ponudbo, ki vam omogoča sproščanje in uživanje v Wellnessu nad oblaki.
Vstop v Wellness = 15 EUR
Vstop v Wellness + povratna vozovnica za nihalko = 19 EUR

Wellness vključuje naslednje storitve:
- 4 savne (Finnish, steam, infrared, bio)
- jaccuzzi
- doživljajski tuši
- ledeni gejzir

Za več informacij, prosimo pišite na wellness@golte.si ali pokličite na 03 839 62 50.

*Vstop v wellness center od 14. leta starosti dalje. Prosimo za razumevanje, saj so ti prostori namenjeni počitku, miru in sprostitvi.

sauna.jpg
Massage-room.jpg
Nega-obraza.jpg

Wellness storitve

Skrb zase in svoje telo bi moralo biti na prvem mestu na spisku opravil pri slehernem posamezniku. V našem wellness centru, z raznovrstnimi masažnimi tehnikami že dolgo časa pomagamo, našim gostom sproščati napetosti in spodbujati pretok življenjske energije. Prepustite se strokovnim rokam naših terapevtov, kjer se čas ustavi in lahko občutite svoje telo v vsej veličini. Občutek sproščenosti, prijetnih misli in mehka oljnata koža.

  • Strokoven kader s področja masaž, kozmetike, savn in meditacij
  • Spodbudite harmonijo telesa, uma, duha in srca
  • Storitev prilagodimo vašim željam
  • Razvajajte vaše čute nad oblaki

Vodna doživetja

V našem sprostitvenem centru Wellness nad oblaki nudimo poleg savn tudi notranji in zunanji masažni bazen, ledeni gejzir in ambientalne tuše, ki po savnanju stimulirajo vaše čute in nudijo občutke sproščenosti, zadovoljstva in sreče. Sončna terasa in prostori za počitek so odlična priložnost, da občutki dobrega počutja in notranjega ravnovesja trajajo dlje. Naš cilj je gostom zagotoviti kakovostno sprostitev in vzpostavljanje ravnovesja med telesom, umom in srcem.
*Omejen vstop za otroke do 14. leta starosti. Prosimo za razumevanje, saj so ti prostori namenjeni počitku, miru in sprostitvi.
**Trenutno zaradi vzdrževalnih del na zunanjem bazenu, uporaba zunanjega bazena ni mogoča.

Razvajanje-telesa-in-duha.jpg
Whirpool.jpg

Fitnes

Za vse goste hotela, ki želite tudi na oddihu ostati v dobri telesni formi ali pa bi želeli poskrbeti za boljšo telesno pripravljenost, so v našem fitnes centru na voljo profesionalne fitnes naprave TechnoGym. S pravilno, posamezniku prilagojeno vadbo in vztrajnostjo si lahko v našem fitnesu tako okrepite telo, izboljšate počutje, se sprostite in okrepite imunski sistem. S tem si pridobite višjo samozavest in postanete produktivnejši, kar pripomore tudi k uspešnemu in kakovostnemu življenju v hitrem tempu slehernega dne.

wellness-fitness.jpg
Izberite najboljše

Nastanitve

Ta spletna stran uporablja piškotke.
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.