Vreme na Golteh:
Rezervacija
Rezervacija
2  rooms,  4, adults,  3  child  
+ Dodaj sobo
Thank you
Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.
Napaka na serverju!
Prosimo, poskusite kasneje.
Napaka!
Rezervirajte učitelja

Wellness center nad oblaki

Počivališče-Cumulus.jpg
wellness-center.jpg
Doživljajski-tuši.jpg

Savna center

Wellness center nad oblaki vam omogoča savnanje v štirih različnih savnah: parna savna (44-45°C, 100 % vlaga), finska savna (90-100°C, 5-10% vlaga), bio savna (55-60°C, 30-50% vlaga) in infrardeča savna (35-45°C, 30-50% vlaga).

Na voljo vam je ledeni gejzir, kjer si lahko po obisku savn ohladite kožo in naredite ledeni piling. Pred vsakim vstopom v savno je stopala priporočljivo namočiti v topli vodi, zato vam je v prostorih savn na voljo tudi večja kopel s toplo vodo za stopala.

 • Vodeni rituali savnanja
 • Ledeni gejzir
 • Topla kopel za stopala
 • Osvežilni napitki

Obratovalni čas:
Vsak dan od 14:00 do 21:00.

Spoštovani gostje!
Obveščamo vas, da je otrokom od 5. do 14. leta starosti vstop v wellness center dovoljen med 14:00 in 16:00 uro.
Hvala za razumevanje.

Vstop v wellness:
Za informacije in rezervacije smo vam na voljo na wellness@golte.si in na telefonski številki 03 839 62 50.

sauna.jpg
Massage-room.jpg
Nega-obraza.jpg

Prostori za počitek

Pomemben del wellness storitev je tudi počitek, za katerega je ključnega pomena, da je kakovosten, v za to primernem okolju.

Prostora za počitek Stratus (98 m2, 24 lesenih oblazinjenih ležalnikov) in Cumulus (48 m2, 13 ležalnikov), z velikimi panoramskimi okni nudita pogled na čudovito naravo. Sproščujočo atmosfero pomagajo ustvarjati umirjena glasba, naravna svetloba, pomirjajoč zeliščni čaj in nenehno zagotavljanje mirnega in čistega okolja.

 • Sprostitev nad oblaki
 • Udobni počivalniki
 • Čudovit pogled na naravo
 • Wellness na 1.410 m nadmorske višine
wellness-nega-obraza.jpg
Prostor-za-počitek.jpg
Medena-masaža.jpg

Masaže in tretmaji

Pri masažah uporabljamo le hladno stiskana in nerafinirana olja, ki kožo nahranijo in negujejo. Z različnimi masažnimi tehnikami ugodno vplivamo na prekrvavitev kože, mišic in organov ter spodbudimo tkivo k sproščanju in regeneraciji. Uvodni pogovor z maserko vam omogoča individualno oblikovanje tretmajev glede na vaše želje in potrebe.

 • Klasične masaže
 • Tretmaji
 • Masaže za razvajanje
 • Tretmaji za najmlajše

Vodna doživetja

Privoščite si sprostitev s pomočjo ambientalnih tušev! Gre za izmenične curke vode (tople ali hladne), ki pospešujejo prekrvavitev kože, jo očistijo in ji povrnejo svež in zdrav izgled. Z vključenimi zvočnimi in svetlobnimi učinki lahko doživite izkušnjo tropskega gozda, sperete negativen stres in napolnite telo z življenjsko energijo.

V sklopu vodnih doživetij vam je na voljo masažni bazen (jaccuzzi) s temperaturo 38°C in s kar 40 masažnimi šobami.

5c18f74dc50fc.jpg
Whirpool.jpg

Fitnes

Za vse, ki želite tudi na oddihu ostati v vrhunski telesni formi, lahko to storite s pomočjo profesionalnih naprav TehnoGym. V fitnes centru v velikosti 70m2 lahko telovadite na 10 različnih napravah.

Na voljo so vam tekaška steza, eliptični trenažer, sobno kolo, multifunkcijska naprava za krepitev zgodnjega dela telesa, napravi za krepitev nog, klopi za krepitev trebušnih in hrbtnih mišic, več vrst različnih uteži, gimnastični žogi, ležalne blazine in letvenik.

wellness-fitness.jpg
Izberite udobje gorskega resorta

Nastanitve

Ta spletna stran uporablja piškotke.
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.