Vreme na Golteh:
Rezervacija
Rezervacija
2  rooms,  4, adults,  3  child  
+ dodaj sobo
Thank you
Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.
Napaka na serverju!
Prosimo, poskusite kasneje.
Napaka!
Rezervirajte učitelja

Poroka na Golteh

Rezervirajte termin
wedding-prstani.jpg
poroke-praznovanja-1.jpg
wedding-kapelica.jpg

Nepozabno poročno slavje

Si želita obljubiti večno zvestobo v prečudoviti naravi? Potem sta zagotovo našla planinski raj za vajino poroko. Naj se pravljica začne na Golteh. Pri organizaciji popolne poroke se je potrebno zavedati, da vsaka malenkost naredi trenutek neponovljiv ter večen. Prvi najpomembnejši del priprav na poroko je izbira prave poročne lokacije. Vsak par si želi nepozabne poroke. Poročna lokacija je mesto, ob katerem v prvem trenutku bodočima mladoporočencema zastane dih. Si želita poroke na prostem, v neokrnjeni naravi? Naj se vajina poročna zaobljuba pred svati začne romantično, na Mozirski planini ob jezeru pri Treh Plotih, kjer razgled na Alpe zasije v vsej svoji veličini.

Na obred se pripeljita s sedežnico, sklenita zaobljubo in pogostita svoje svate s kulinaričnim doživetjem v hotelu Golte. Preživita najlepši dan vajinega skupnega življenja v planinskem raju nad oblaki. Na edinstvenih lokacijah v naravi, bodočima mladoporočencema pripravimo civilni in cerkveni poročni obred. Civilni obred ob jezeru poteka ob najlepši alpski panorami. Do idiličnega mesta se bosta s svati popeljala kar s panoramsko sedežnico, ki jo okrasimo po vajinih željah. V primeru slabega vremena lahko civilni obred organiziramo tudi v prostorih Hotela Golte. Izbirata lahko med poroko v gondoli, planinsko poroko, poroko ob jezeru ali poroko na snegu. Zaupajta nam svoje želje in potrebe, potrudili se bomo, da vama ustrežemo. Naj vajina poroka postane enkraten, nepozaben dogodek. Naj poročna slovesnost zadovolji vajina pričakovanja in naj poročna zabava traja vse do jutra. V sklopu poročne zaobljube mladoporočencema podarimo nastanitev v suiti, kjer se bosta v jutro po vajini prvi poročni noči, prebudila s pogledom na planine.

Rezervirajte termin
Izberite najboljše

Nastanitve

Ta spletna stran uporablja piškotke.
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.