Vreme na Golteh:
Rezervacija
Rezervacija
2  rooms,  4, adults,  3  child  
+ Dodaj sobo
Thank you
Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.
Napaka na serverju!
Prosimo, poskusite kasneje.
Napaka!
Rezervirajte učitelja

Poroka na Golteh

Rezervirajte termin
Poroka-ob-jezeru.jpg
Mladoporočenca.jpg
Pogrinjek-Golte.jpg

Nepozabno poročno slavje

Poroka na Golteh, je vedno nekaj posebnega. Priporočamo jo parom, ki si želijo ustvariti nepozabno zgodbo, ki bo za vedno ostala v njihovem spominu in spominu povabljenih gostov. Vsaka poroka na Golteh je edinstven dogodek in niti ena poroka ni enaka drugi. Z vsakim parom se posebej pogovorimo o željah in pričakovanjih na ta veseli dan, opravimo ogled poročnih lokacij na planoti ter se skupaj s chefom kuhinje posvetimo meniju, s katerim bosta bodoča zakonca razvajala sebe in svoje goste.

V čast nam je, da lahko na Golteh prirejamo tako vesele dogodke, kot je zaobljuba večne ljubezni. Vabimo vas, da nas obiščete in se tudi v živo prepričate o neverjetnih razgledih, okusni hrani, udobju namestitve in prijaznosti našega osebja. Z veseljem vas pričakujemo in obljubljamo, da vam bomo pomagali ustvariti pravljico, ki se je boste z veseljem spominjali. Za vedno.

  • Naše storitve
  • Slikovite poročne lokacije
  • Gurmanska gostinska ponudba
  • Namestitev za mladoporočenca in svate

Poročne storitve hotela Golte vključujejo slikovite poročne lokacije po izbiri para (ob jezeru, na vrhu planote, s čudovitim pogledom na Kamniško-Savinjske Alpe; na terasi hotela Golte, v Alpskem vrtu, pred kapelico Dobrega pastirja ali na številnih drugih lokacijah na planoti, v objemu narave), gurmansko gostinsko ponudbo (slavnostne jedi, pogostitve in pijače) in namestitev v modernem hotelu gorskega resorta Golte.

V sklopu poročnih storitev ponujamo tudi privlačen namestitveni paket, kjer po ugodni ceni svatom zagotavljamo namestitev v udobju štirih zvezdic, z vključenim bogatim samopostrežnim zajtrkom in vstopom v wellness center. Namestitev mladoporočencev je darilo, ki ga v hotelu Golte podarjamo v znak srečnega in veselega zakona!

Rezervirajte termin
Izberite udobje gorskega resorta

Nastanitve

Ta spletna stran uporablja piškotke.
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.