Vreme na Golteh:
Rezervacija
Rezervacija
2  rooms,  4, adults,  3  child  
+ dodaj sobo
Thank you
Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.
Napaka na serverju!
Prosimo, poskusite kasneje.
Napaka!
Rezervirajte učitelja

Gorsko kulinarično doživetje

hotelska-restavracija-1.jpg
Zajtrk-v-hotelski-restavraciji.jpg
Lososov-zavitek.jpg

Hotelska restavracija

V našem hotelu lahko uživate v izbrani in okusni hrani v dveh različnih ambientih, kot tudi v gostinski ponudbi izven hotela. V planinskih kočah, kjer vam postrežejo vsak dan pristne domače jedi, boste okusili pravo okolje planincev, kjer iz krušne peči zadiši po domačem, sveže pečenem kruhu.

  • Lokalna kuhinja z modernim pridihom
  • Pester izbor najboljših slovenskih vin
  • Otroški kotiček
  • Pogled na planino in smučišče

Hotelska restavracija temelji na povezovanju lokalnih jedi s pridihom modernega časa. V času zajtrka in večerje boste lahko izbrali svojo najljubšo jed, ob tem pa uživali ob razgledih na planoto Golte ter smučišče v zimskih mesecih. Da bo doživetje res pravo, vam je na voljo velika ponudba vrhunskih vin ter ostalih pijač. Pridih domačnosti, lepota narave in sveže sestavine so glavne značilnosti restavracije hotela Golte. Kulinarična zgodba, ki izhaja iz poznanih okusov in tradicionalnih receptov. Odkrijte dobrote naše kuhinje.

Kamin-v-dnevni-restavraciji.jpg
Dnevna-restavracija-ob-smučišču.jpg
Kotiček-za-počitek.jpg

Dnevna restavracija

Prostorna samopostrežna restavracija se nahaja v spodnji etaži hotela. Zaradi svoje lokacije skoraj na smučišču je nadvse priročna za vse smučarje ter obiskovalce planine, ki v letnem času obiščejo Golte zaradi drugih aktivnosti.

  • Lokacije ob smučišču
  • Pestra izbira hrane
  • Sončna terasa
  • Družabna atmosfera

Restavracija je primerna tudi za večje zaključene družbe. Po želji lahko organiziramo družabna srečanja (poroke, obletnice, predstave, plesne večere, team buildinge) oziroma vse vrste poslovnih srečanj. Okušajte izjemno gostinsko ponudbo vse dni v letu. Ko posije sonce je naša prostorna hotelska terasa kot nalašč za uživanje in sprostitev ob dobri kavi.

Ledenica

Stilsko opremljen bar vabi v svoj vrtinec doživetij. Moderen izgled prostora pričara okolje, ki ponuja številne možnosti za zabavo. Ples, druženje in izbrana pijača so zagotovo pravi razlog, da obiščete Ledenico. Bar je tudi odlična priložnost za organizacijo dogodkov in zabav za zaključene družbe.

ledenica.jpg
Kulinarična-ponudba.jpg
Jedilnica.jpg
Jabolčni-zavitek.jpg

Kulinarika v kočah

Koče na smučišču Golte ponujajo ob odlični kulinarični ponudbi tudi najlepše razglede na Kamniško – Savinjske Alpe.

Koča Trije ploti se nahaja ob akumulacijskem jezeru in se do nje pripeljete s sedežnico Medvedjak. Koča Stari stani se nahaja tik ob vlečnici Stari stani in zgornji postaji sedežnice Ročka. V koči Trije ploti in Mozirski koči lahko preizkusite hišne specialitete, jedi na žlico in sladice ter domače narezke, medtem ko koča Stari stani ponuja raznovrstne dobrote z žara in jedi na žlico. Mozirska koča je odprta vsak dan. Ko mraz pokaže svoje zobe, se vedno lahko pogrejete z domačim čajem, kuhanim vinom ali pa z odličnim žganjem obogatenim z različnimi zdravilnimi zelišči. V krušni peči zadiši po domačem kruhu.

Lobby bar

Gorska-knjižnica-v-lobby-baru.jpg
Izberite najboljše

Nastanitve

Ta spletna stran uporablja piškotke.
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.