fbpx

Poslovni dogodki

Poslovna srečanja v krajinskem parku Golte niso zgolj običajna poslovna srečanja. Vsak kongres, simpozij, predavanje, team building ali poslovni sestanek je edinstvena zgodba, ki jo v hotelu Golte ustvarjamo s celovitim in kakovostnim pristopom. Vožnja z nihalko do hotela vam omogoča čudovite razglede in neprecenljivo možnost, da skrbi pustite v dolini in se stoodstotno posvetite vašemu dogodku. 

Kongresna dvorana v velikosti 130 m2 sprejme 120 ljudi, omogoča raznolike postavitve po vaši izbiri (šolska, kino, banketna, koktajl, ovalna, U-postavitev) in je zlahka razdeljena v dve manjši enoti.

V hotelu Golte vam na enem mestu ponujamo vse, kar potrebujete za izvedbo vrhunskega poslovnega srečanja. Zagotavljamo vam sodobne storitve, udobne namestitve, mirno okolje, kakovostno kulinarično ponudbo, bogat izbor spremljajočih aktivnosti in slikovite lokacije za neformalno druženje po dogodku.

Naše storitve:

  • Sodobna multimedijska oprema in tehnična pomoč (projektor, platno, ozvočenje, Wi-Fi)
  • Vrhunska kulinarična ponudba (krepčilni odmori za kavo, kongresna kosila in prigrizki)
  • Bogata izbira spremljajočih aktivnosti

Izbrana kulinarika lokalnega porekla vam omogoča, da se boste vi in vaši gostje poslovnega dogodka še dolgo spominjali. V kolikor imate za svoj kongresni dogodek že izbrane jedi, ki bi jih želeli ponuditi vašim gostom, bomo vaš meni z veseljem upoštevali.

Informacije: marketing@golte.si ali 03 839 6256

Call Now Button Scroll to Top