Vreme
Spletne kamere
Obratovanje naprav
Kje smo
Vse novice
Posebna ponudba

Vrsta namestitve

Prihod:

Št. nočitev:

Promo koda (opcijsko)

Spremeni/Prekini »

Vreme
Spletne kamere
Obratovanje naprav
Kje smo
Vse novice
Posebna ponudba

Doživi Golte

mozirski gaj

Mozirski gaj

Mozirski gaj je park cvetja, v katerem si lahko ogledate cvetoče gredice, etnografske objekte, se povzpnete na 18-metrski razgledni stolp…

Rafting in reka Savinja

Rafting po Savinji vam zagotavlja nepozabno adrenalinsko doživetje, usposobljeni vodniki s kvalitetno opremo pa bodo poskrbeli za varen in sproščen spust.

Logarska dolina

Logarska dolina je ena najlepših alpskih ledeniških dolin v Evropi in se zajeda v Kamniško-Savinjske Alpe s severa.Turizem kot dodana vrednost kmetijstvu.

Slap Rinka

Slap Rinka je eden najvišjih prosto padajočih slapov v Sloveniji.Zaradi svoje mogočnosti in višine je Rinka od leta 1987 naravni spomenik.

Snežna jama

Je najvišje ležeča turistična jama v Sloveniji z nadmorsko višino vhoda 1530 m.

Fontana piva

Fontana piv Zeleno zlato je poklon hmeljarski dediščini Spodnje Savinjske doline in Žalca, ki je središče hmeljarstva v naši državi.

Potočka zijalka

Kraška jama Potočka zijalka leži nad Solčavo, na pobočju Olševe na nadmorski višini 1700 m. Pred okoli 30.000 leti se je tukaj zadrževal ledenodobni človek.

Terme Topolšica

Terme Topolšica, odmaknjene od mestnega vrveža in divjih cest, svoje goste pričakajo v objemu gorskega zraka in spokojne tišine.

Muzej premogovništva

V muzeju lahko doživite razvoj premogovništva skozi čas, od starih dni do modernih časov. Spoznali boste, kako so rudarji živeli pred več kot 100 leti.

Stari grad Celje

Največji slovenski srednjeveški grad lahko obiščete vse dni v letu. Lahko si ogledate razstavo ”Danes grofje Celjski in nikdar več”, povzpnete pa se lahko tudi na Friderikov stolp.

Call Now Button Scroll to Top