fbpx

SAVNA Z BAZENOM NA GOLTEH

Savna z bazenom

Srce našega wellnessa je prostor s štirimi različnimi savnami, manjšim bazenčkom za noge, masažnim bazenom, ledenim gejzirjem in ambientnimi prhami.

 

FINSKA SAVNA (90-100◦C, 5-15%vlaga)

Finska savna je že stoletja poznana kot tradicionalen način potenja in s tem razstrupitev telesa. Pozitivno deluje na srce, povečuje odpornost, izboljšuje dihalne poti, učinkuje na lepoto in zdravje. Pozitivno vpliva na psihično počutje in razpoloženje. Finci pravijo: V savni jeza izpari in bes se izsuši.

 

INFRARDEČA SAVNA (35-45◦C, 30-50% vlage)

Ima ogromno zdravilnih učinkov, kajti znano je, da z infrardečimi žarki zdravijo in lajšajo tegobe tudi v medicini (bolečine, rane, brazgotine, poškodbe…). Najprimernejša je za gibalno ovirane ljudi, kajti pomaga pri krepitvi srčno žilnega sistema. Priporoča se tudi kot dodatek shujševalnim dietam, (40 minut savnanja – poraba kalorij skoraj 2x toliko, kot, če tečemo 30 minut.

 

TURŠKA SAVNA (45-55◦C, 100% vlage)

Blažilno deluje pri prehladih in kašlju, lajša težave kroničnih vnetij nosne votline, blagodejno vpliva na kožo (priporočena uporaba pilinga), saj jo vlaži in odpira pore.

 

BIO SAVNA (55-60◦C, 30-50% vlage)

Izpeljanka iz finske savne, z bistveno nižjimi temperaturami in večjo vlago. Z uporabo različnih eteričnih olj se razvijajo prijetne arome, katere blagodejno vplivajo tako fizično, kot tudi psihično, na naše telo. Namenjena je ljudem, ki težje prenašajo visoke temperature. 

 

BAZENČEK ZA NOGE (temperatura vode okrog 34◦C)

Pred vstopom v savno si je prijetno ogreti mrzla stopala.

 

LEDENI GEJZIR

Prijetna osvežitev in hkrati piling po savnanju.

                  

Vodeni savna rituali

 

Osvežilni napitki

 

Naravni pilingi

 

 

Obratovalni čas:

Ponedeljek – Nedelja: 14.00-18.00

Deli:

WELLNESS STORITVE

Call Now Button Scroll to Top