fbpx

HOTEL GOLTE

Sodobno opremljen hotel Golte, ki je bil zgrajen leta 2010, se nahaja na 1.410 m nadmorske višine, v samem srcu narave.

Prijazni uslužbenci hotela so vam vedno na voljo, da vam predstavijo pestro ponudbo storitev in aktivnosti, ki jih lahko užijete v krajinskem parku Golte. Omogočamo vam prijetno namestitev v udobju štirih zvezdic.

DVOPOSTELJNA STANDARD SOBA

Standardne dvoposteljne sobe z dvema ločenima ležiščema ali z enim zakonskim ležiščem so velike od 17 m2 do 24 m2. Soba ima izhod na balkon z umirjenim pogledom na gozd ter kopalnico s tuš kabino ali kopalno kadjo.

 

DVOPOSTELJNA SOBA S POGLEDOM NA GORE/SMUČIŠČE

Dvoposteljne sobe z razgledom na planino z dvema ločenima ležiščema ali z enim zakonskim, so velike od 17 m2 do 24 m2. Soba ima izhod na balkon s čudovitim razgledom na smučišče ter kopalnico s tuš kabino ali kopalno kadjo.

 

JUNIOR SUITA

Junior suita je velika 40 m2 in obsega dve ločeni spalnici. V prvi spalnici sta dve ločeni ležišči, v drugi spalnici pa je zakonsko ležišče. Soba ima izhod na balkon s čudovitim razgledom na smučišče ter kopalnico s tuš kabino.

 

DRUŽINSKA SUITA

Družinska suita je velika 45 m2 in obsega spalni del z zakonskim ležiščem in dnevni prostor, kjer je možno urediti dodatno zakonsko ležišče za dve osebi in še eno dodatno ležišče (90×200 cm). Soba nima balkona. V kopalnici je na voljo tuš kabina, WC je v ločenem prostoru.

 

POSEBNA PAKETNA PONUDBA V HOTELU:

Call Now Button Scroll to Top