fbpx

APARTMAJI JAKOP

Apartmaji JAKOP** se nahajajo na 1500 m nadmorske višine, v neposredni bližini hotela Golte. Na voljo tudi kot najem celotne počitniške hiše. V naši apartmajski hiši na Golteh so na razpolago trije apartmaji, ki imajo ločena vhoda.

 

APARTMA A (8+2) – 70m2

Apartma je v pritličju, ima dve spalnici s po štirimi ležišči (zakonska postelja in pograd), kuhinjo, kopalnico, predprostor in velik dnevni prostor z dvema raztegljivima ležiščema, plazma TV (priklop za USB ključek). Iz dnevnega prostora je izhod na velik balkon 15m2, ki ima krasen pogled na smučišče Golte, in sicer na progo Medvedjak in Savinjsko dolino. V apartmaju je na voljo brezplačen Wi-Fi.

 

APARTMA B (4+1) in APARTMA C (4+1) sta v višjem nadstropju in sta identična, vsak površine 35m2. Imata predprostor, spalnico z zakonsko posteljo, kopalnico in velik dnevni prostor z zakonsko posteljo, dodatnim ležiščem, kuhinjo, jedilnim kotom in TV. Apartmaja B in C imata skupen vhod na hodnik v katerem je vhod v posamezen apartma, zato ju je možno koristiti kot velik apartma za 8 oseb z možnostjo dveh dodatnih ležišč, da bo zadovoljstvo skupine še večje in počitnikovanje na Golteh nepozabno.
Apartmaji, ki jih nudimo na Golteh, imajo električno ogrevanje. Za to apartmajsko hišo na Golteh je velika jasa, kjer sta dve mizi s klopmi in prostor za druženje. Tu si najdejo igro otroci za gradnjo igluja in snežaka, za sankanje in prve smučarske podvige.
Smučarska proga smučišča Golte je od hiše oddaljena cca 15 m, tako lahko do apartmajev JAKOP preprosto prismučate.

 

OPOMBA: posteljnino, brisače in kuhinjske krpe prinesite s seboj. Ob rezervaciji je možno naročilo posteljnine in brisač po ceni 10 € na posteljo.

 

PRIHODI: po 13.00
ODHODI: do 10.00

Call Now Button Scroll to Top