Vreme na Golteh:
Rezervirajte

Rezervirajte

2  rooms,  4, adults,  3  child  
+ dodaj sobo

Thank you

Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Napaka na serverju!

Prosimo, poskusite kasneje.

Napaka!

Rezervirajte učitelja

Varstvo osebnih podatkov

Namen uporabe podatkov

E-novičke Golte hotel & mountain resort prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah – ZEKom-1 (Uradni list RS, št. 109/12 s spremembami) na podlagi vaše prijave na prejemanje e-novičk, sodelovanja v nagradnih igrah ali na osnovi posredovanja podatkov in podanega soglasja ob obisku hotela ali ostalih aktivnosti, ki se izvajajo v okviru Golte hotel & mountain resort.
Z brezplačnimi E-novičkami Golte & mountain resort vas obveščamo o aktualnem dogajanju na Golteh, splošnih informacijah, dogodkih, posebnih ponudbah in drugih storitvah, ki jih ponuja podjetje Golte d.o.o.

Zbiranje podatkov v skladu z ZVOP-1

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov – ZVOP-1 (Uradni list RS, št. 86/2004 s spremembami) pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da podjetje Golte d.o.o. osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja. Podjetje Golte d.o.o. bo v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečilo uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestilo.

Obdobje hranjenja pridobljenih podatkov

Podatki so shranjeni in varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Hranijo se do preklica.

Odjava od prejemanja E-novičk Golte & mountain resort

V E-novičkah Golte hotel & mountain resort, ki jih prejmete po elektronski pošti, je objavljena povezava "Odjava". Kliknite nanjo in sledite postopku odjave.

 

This website uses cookies.
We use cookies to allow you an unimpeded and user-friendly experience. By further use of this website, you agree with our cookies policy.