Vreme
Spletne kamere
Obratovanje naprav
Kje smo
Vse novice
Posebna ponudba

Vrsta namestitve

Prihod:

Št. nočitev:

Promo koda (opcijsko)

Spremeni/Prekini »

Vreme
Spletne kamere
Obratovanje naprav
Kje smo
Vse novice
Posebna ponudba

ZIMSKE POČITNICE: Otroške animacije na Golteh

Bližajo se zimske počitnice, ko bo na Golteh še posebej zabavno. Za naše najmlajše smučarje smo pripravili pestre otroške animacije, ki se bodo odvijale vsako popoldne v času zimskih počitnic.

 

Obiskali nas bodo zabavni animatorji iz HOPLA PARKA in poskrbeli za nepozabno zabavo. Vaše malčke bodo zabavali s športnimi, plesnimi in družabnimi igrami.

 

⛄ Obiskali nas bosta prav posebni gostji PIKAHopla in STRAŠNA GUSARKA, ki obljubljata odlično zabavo s plesom, igrami in poslikavo obraza.

⛄ Vendar to še zdaleč ni vse! Letošnje zimske počitnice nas bo obiskala tudi nadvse priljubljena PIKAPOLONA in poskrbela za neverjetno MIRACULOUS zabavo! Otroci si bodo lahko v ustvarjalni delavnici izdelali svoje maske Pikapolone ali Črnega mačka in se veselili ob plesu.

⛄ Presenetila nas bosta tudi LEDENA KRALJICA ELZA in NAGAJIVI OLAF. Skupaj z otroci bosta rajala, poskrbela za poslikavo obraza in izdelala velikega snežaka na terasi hotela Golte.

⛄ Igrali se bomo IGRE BREZ MEJA in se preizkušali v plesu, petju in vrtenju hulahop obročev. Na animacijah bosta ves čas prisotna dva animatorja, zato se lahko starši brez skrbi sprostite in uživate v udobju hotela Golte ali v objemu čudovite narave. Animacije bodo potekale od 18.2. do 1.3. vsak delovni dan med 14.00 in 18.00 uro, razen v četrtek 21.2 in 28.2. ko bosta v hotelu potekali lutkovni predstavi Trije Prašički in Grdi raček.

 

❄️ Razveselite svoje malčke in jih med zimskimi počitnicami pripeljite na Golte, kjer vas čaka vrhunska smuka in nepozabna zabava! ❄️

Delite zapis:

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Call Now Button
Scroll to Top