Vreme
Spletne kamere
Obratovanje naprav
Kje smo
Vse novice
Posebna ponudba

Vrsta namestitve

Prihod:

Št. nočitev:

Promo koda (opcijsko)

Spremeni/Prekini »

Vreme
Spletne kamere
Obratovanje naprav
Kje smo
Vse novice
Posebna ponudba

Novosti v zimski sezoni 2018/19

V letošnji zimski sezoni bodo na Golteh zaživele številne novosti. Vse uresničene projekte, načrtovane za letošnjo sezono, smo predstavili na novinarski konferenci smučišča Golte, ki je potekala v petek, 30.11.2018.

 

OTVORITEV SEZONE

Zimsko sezono 2018/19 smo kot prvi v Sloveniji otvorili 30.11.2018. Naš cilj je trajno zagotoviti najmanj 120 smučarskih dni v sezoni kar je povprečje zadnjih 10 let za naše smučišče. Pomembna pridobitev v letošnji zimi sta zagotovo teptalec snega in snežni top, s katerima bomo lahko skozi celotno sezono zagotavljali vrhunsko pripravljene smučarske proge. Z investicijami v obstoječe žičniške naprave smo zagotovili, da bo za varnost na smučišču Golte skozi celotno zimsko sezono maksimalno poskrbljeno.

 

Poleg pogojev za dobro smuko bomo v letošnji zimski sezoni poskrbeli tudi za pester zabavni program, ki ga do sedaj na Golteh niste bili vajeni. Sodelovali bomo s številnimi znanimi slovenskimi izvajalci, poskrbljeno pa ne bo samo za glasbene ritme, pač pa tudi za testiranja smuči znanih proizvajalcev, kulinarične dnevein tudi za predstavitev pestre ponudbe lokalnih proizvajalcev. Koledar dogodkov bomo tudi javno objavili v medijih. Želimo si čim več obiskovalcev, saj je program zares simpatičen in bo trajal skozi celo sezono. S pestrim zabavnim programom začnemo že v soboto, 8. 12. 2018, ko bomo smučišče Golte tudi uradno otvorili s skupino Kvatropirci

 

KOMPLEKS NOVIH APARTMAJEV GOLTE

Ponosni smo, da v začetek zimske sezone vstopamo z 12 novimi in sodobno opremljenimi apartmaji. Apartmaji so učinkovita dopolnitev naši hotelski ponudbi in so še posebej primerni za družine in manjše skupine. Apartmaji se nahajajo za hotelom Golte, tik ob smučišču. Na voljo so standardni (55 m2) in mansardni (44 m2) apartmaji, v katere lahko namestimo 5 do 6 oseb. Vsak apartma ima 2 spalnici (2x dvoposteljno ležišče) ter dnevni del, v katerem se nahaja dodatno ležišče v dimenzijah 140×190 cm. V dnevnem prostoru je tudi jedilni del s kuhinjo. Vsak apartma ima balkon. V prihodnji zimi načrtujemo otvoritev še dodatnih 20 apartmajev v apartmajskem kompleksu Golte.

 

RAZŠIRJENA GOSTINSKA PONUDBA

Za nas pomemben del ponudbe je prav gotovo kulinarika, ki je na nivoju, ki pritiče štirim zvezdicam. Prednost dajemo sestavinam lokalnega porekla in pristnim domačim okusom, ki so značilni za to področje. Obiskovalci lahko izbirajo iz bogate ponudbe jedi v eni izmed dveh restavracij (a la carte in samopostrežni restavraciji Medvedjak), se okrepčajo na eni izmed planinskih koč ali preprosto uživajo na terasi hotela Golte ob svežem prigrizku.

V zimski sezoni 2018/19 se bomo gostom predstavili s prenovljeno gostinsko ponudbo, ki vključuje številne nove jedi in tudi pijače, ki jih drugod po Sloveniji ne bo moč najti. Želimo si biti unikatni, tako na področju storitev in osebnega pristopa, kot tudi s samo ponudbo. Da bi gostom omogočili kar največje udobje, smo prenovili teraso na koči Trije ploti, priljubljeni točki za postanek smučarjev, ki se nahaja tik ob akumulacijskem jezeru. Na terasi hotela Golte odpiramo nov Bar 1410 (navdih za ime je nadmorska višina hotela Golte), s pomočjo katerega bomo pravočasno uspeli postreči vse goste, ki se pridejo okrepčat na teraso s krasnim pogledom na progo Medvedjak. Prenovili smo tudi SKI bar, ki se nahaja na spodnji postaji nihalke in je poleg blagajne prva informacijska točka, v kateri se gostje seznanijo z našo ponudbo.

 

NOVE PRIDOBITVE V VASI ŽEKOVEC

Na spodnji postaji nihalke v vasi Žekovec smo uredili povsem novo parkirišče za avtodome (parkirišče za 4 avtodome z omogočenim priklopom na elektriko in vodo ter izpust odpadne vode) ter utrdili in razširili prostor za parkirišča za avtomobile in avtobuse. Prenovo je doživel tudi SKI bar, priljubljena točka obiskovalcev, ki se podajo na nihalko.

 

NAČRTOVANE INVESTICIJE ZA PRIHODNOST

V bližnji prihodnosti načrtujemo pomembne investicije na smučišču. Tako imamo v načrtu gradnjo dveh štirisedežnic na območjih, kjer sta sedaj dvosedežnica Smrekovec in vlečnica Stari Stani. Na Treh plotih načrtujemo postavitev nove koče. Okrepili bomo sistem zasneževanja z dodatnimi snežnimi topovi in povečali namestitvene kapacitete, saj bomo v ponudbo k obstoječim dodali še 20 novih apartmajev.

Delite zapis:

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Call Now Button Scroll to Top