Iščete edinstveno priložnost za delo, kjer narava in svež gorski zrak obogatita vsakodnevne izkušnje? Sodobno opremljen hotel Montis, ki se nahaja na 1.410 m nadmorske višine, v krajinskem parku Golte, išče nove člane ekipe, ki so pripravljeni zagotavljati vrhunsko storitev v objemu narave.

Trenutno v našo ekipo vabimo posameznike za naslednja delovna mesta:

KUHAR (M/Ž)

KUHAR (M/Ž)

Ključne naloge in odgovornosti:

  • Priprava jedi v skladu z recepturami in navodili nadrejenega.
  • Vzdrževanje reda in čistoče v kuhinji, vključno z napravami in delovnimi površinami.
  • Spremljanje zalog hrane in surovin, preverjanje datumov uporabnosti ter pravočasno obveščanje nadrejenih o potrebnih dopolnitvah.
  • Redno izpolnjevanje HACCP standardov in vodenje evidenc o hrani.
  • Ostala opravila po nalogu nadrejenega.

Kompetence in veščine:

  • Obvladovanje kuharskih tehnik in sposobnost priprave jedi po recepturah.
  • Poznavanje pravil higiene in standardov (HACCP).
  • Organiziranost in sposobnost dela v hitrem tempu.
  • Sposobnost dela v timu in pod stresom.

Oddaj svojo prijavo (spremno pismo in CV) s pripisom/zadevo PRIJAVA: Kuhar

NATAKAR (M/Ž)

NATAKAR (M/Ž)

Ključne naloge in odgovornosti:

  • Strežba gostov v glavni restavraciji in drugih enotah.
  • Profesionalna komunikacija z gosti: sprejemanje naročil, predstavljanje menijev in posebnih ponudb na privlačen in strokoven način.
  • Vnos naročil v računalniški sistem, izdaja računov in skrb za natančnost pri gotovinskih in brezgotovinskih plačilih.
  • Postrežba hrane in pijače iz točilnih pultov in kuhinje, ter opravljanje del za točilnim pultom.
  • Skrb za urejenost in čistočo delovnega okolja, vključno s čiščenjem in postavitvijo miz ter inventarja v glavni in samopostrežni restavraciji, v barih, konferenčni dvorani in lobby baru.
  • Ostala opravila po nalogu nadrejenega.

Kompetence in veščine:

  • Sposobnost učinkovite komunikacije in prijaznosti do gostov.
  • Znanje o strežbi hrane in pijače ter upravljanje z blagajno.
  • Natančnost, organiziranost in skrb za čistočo.

Oddaj svojo prijavo (spremno pismo in CV) s pripisom/zadevo PRIJAVA: Natakar

RECEPTOR/ NOČNI RECEPTOR (M/Ž)

RECEPTOR/ NOČNI RECEPTOR (M/Ž)

Naloge in odgovornosti:

  • Sprejemanje in pozdravljanje gostov.
  • Informiranje gostov o hotelskih storitvah in cenikih.
  • Izvajanje prijave in odjave gostov ter upravljanje gostovih podatkov.
  • Sprejemanje naročil, rezervacij in odpovedi preko različnih komunikacijskih kanalov (telefon, e-pošta, osebno).
  • Izdajanje računov in obdelava gotovinskih ter brezgotovinskih plačil.
  • Reševanje pritožb in sprejemanje posebnih zahtev gostov.
  • Sprejemanje telefonskih klicev in posredovanje klicev odgovornim osebam.
  • Skrb za čistočo in urejenost recepcijskega prostora, službene uniforme in osebni izgled.
  • Dnevna priprava in posredovanje policijskih poročil.
  • Ustrezna primopredaja informacij naslednji izmeni, bodisi ustno bodisi pisno.
  • Sprejemanje informacij od sobaric in drugega osebja o napakah ter okvarah v hotelu in posredovanje teh informacij tehničnemu sektorju.
  • Obveščanje nadrejenih o večjih napakah in zamudah pri odpravi tehničnih težav.
  • Izvajanje dodatnih nalog po navodilih nadrejenega.

Dodatne naloge za nočnega receptorja:

  • Delo ponoči, zagotavljanje varnosti in nadzora nad hotelskimi prostori med nočnimi urami.
  • Reševanje morebitnih izrednih situacij in zagotavljanje varnega okolja za goste.

Oddaj svojo prijavo (spremno pismo in CV) s pripisom/zadevo PRIJAVA: Receptor/nočni receptor (M/Ž)

SOBARICA

SOBARICA

Naloge in odgovornosti:

  • Čiščenje hotelskih sob, hodnikov, stopnišč, dvigal, lobijev, restavracij, wellnessa in drugih prostorov.
  • Skrb za čistočo okolice hotela, vključno s pomočjo pri odstranjevanju snega in čiščenju zaledenelih površin.
  • Zbiranje umazanih rjuh, brisač in drugega perila ter priprava le-tega za pralnico.
  • Pranje in likanje hotelskega perila ter oblačil gostov, če to zahteva storitev.
  • Čiščenje pohištva, preprog, oken in drugih površin v hotelskih sobah in javnih prostorih.
  • Odstranjevanje odpadkov iz smetnjakov in transport do zabojnikov ter ustrezno ločevanje odpadkov.
  • Skrb za vzdrževanje okrasnih rastlin in nasadov v hotelu ter njegovi okolici.
  • Uporaba čistil in detergentov v skladu z varnostnimi navodili ter standardi hotela.
  • Poročanje recepciji o stanju sob, zalogah čistil, okvarah in zaznanih napakah med čiščenjem.
  • Ravnanje z izgubljenimi in pozabljenimi predmeti gostov ter njihova dostava na recepcijo.
  • Izvajanje drugih nalog po navodilih nadrejenih, vključno s pomočjo pri organizaciji dogodkov in posebnih nalogah, vezanih na čistočo in vzdrževanje prostorov.

Oddaj svojo prijavo (spremno pismo in CV) s pripisom/zadevo PRIJAVA: Sobarica

ZAPOSLIMO

ZAPOSLIMO
ZAPOSLIMO
ZAPOSLIMO
ZAPOSLIMO

Če si se prepoznal/-a v enem izmed oglasov in verjameš, da bi s svojimi znanji, izkušnjami in energijo doprinesel/-a k naši ekipi, te vabimo, da se nam pridružiš.

Za več informacij nas kontaktirajte na: +386 (0)70 663 522 ali  [email protected]

Veselimo se tvoje prijave.

Ekipa Golte

Četudi se letni časi spreminjajo, naša lokacija ostaja ista.

Četudi se letni časi spreminjajo, naša lokacija ostaja ista.

Ostanite z nami.

  • instagram
  • Facebook
  • youtube
  • linkedin