Šola smučanja / deskanja

Smučarska šola Golte – Beli zajec ima dolgoletno tradicijo na smučišču Golte. V smučarski šoli je 10 zelo strokovnih in izkušenih učiteljev. Za vas izvajamo tečaje smučanja in deskanja za vse nivoje znanja; od tistih, ki prviš stopajo na smuči, kakor tistih, ki želijo svoje smučarsko znanje dodatno izpopolniti. Šola smučanja Golte-Beli zajec je vrsto let vključena v sistem nacionalnih šol smučanja Slovenije, zato mora izpolnjevati izjemno zahtevne kriterije.

Naši učitelji smučanja bodo poskrbeli, da se boste v šoli smučanja odlično počutili ter da bo učenje smučanja v veselje. Tečaja izvajamo individualno ali v manjših skupinah. V šoli smučanja pa si lahko opremo tudi izposodite oz. kupite.Če imate vse to s sabo, pa mislite, da oprema ni vdrževana, tako kot je treba, pa nič zato, ker je v naših prostorih, tudi zelo moderen in kvaliteten Ski servis Slemenšek, ki vam opremo pripravi za varno in ugodno smučanje.

Vabljeni, da nas obiščete in se tudi vi prepričate, zakaj naše stranke odhajajo domov zelo zadovoljne.

Cenik šole smučanja Golte >>

Dodatne informacije:

T: 03 839 11 05
M: 041 865 598 

Kontaktna oseba: Bojan Napotnik, vodja smučarske šole

E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

www.belizajec.si

 

 

Zimska doživetja

Preživite dan sredi zimske idile. Izkorisite dan za neizmerne užitke na 12 km urejenih smučarskih prog, ki so pravi raj za ljubitelje zimskih aktivnosti. Prostranost smučarskih tterenov zagotavlja adrenalin in pravi užitek za smučarje in deskarje, otroški poligon pa poskrbi za veselje najmlajših. Zasnežena narava privablja tudi številne ljubitelje turnega smučanja in teka na smučeh.

Wellness na smučišču

Le kaj bi se po celodnevni smuke želeli bolj kot blagdejno sprostitev. Tik ob smučišču, v hotelu Golte, si proviščite popolno mero razvajanja. Eden najsodobnejših in najlepših wellness centrov nudi masaže, sprostitev v savnah in masažnih bazenih. Prepustite se prijetnemu potovanju v svet čutnih užitkov.

Poslovni turizem

Na Golteh je poslovno dogajanje neločljivo povezano z vsem, kar ponuja neokrnjena narava. Ob sodobnih kongresnih prostorih je na voljo bogata izbira najrazličnejših aktivnosti v sklopu hotela in v okolici: smučanje, tekmovanja, kolesarjenje, plezanje, pohodništvo, spust s kajaki ali rafti, paintball, skok s padalom in še veliko več.

Zabava in dogodki

Dobro voljo in veselje vselej delimo z obiskovalci Golte na najrazličnejših lokacijah. Po končani smuki pridite na Apreski zabavo, spoznavajte kulinarične zgodbe, zaobljubita si zvestobo v Alpskem vrtu, praznujte s prijatelji v restavraciji z razgledom. Naša prednost je raznolikost, ki jo želimo deliti z vami.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Sprejmi in nadaljuj.