Partnerji in Oglaševanje

Oglaševanje na smučiščih je odlična izbira. Omogoča nagovor različnih ciljnih skupin z inovativnimi komunikacijskimi pristopi. Na voljo so klasične oglasne površine na smučišču in v izbranih gostinskih objektih, kjer se zadržuje največje število obiskovalcev Golte.

Letno obišče smučišče 100.000 smučarjev, skupaj v celotni poletni sezoni pa še dodatnih 50.000 obiskovalcev.

Oglaševanje je mogoče na:

  • spodnji postaji nihalke Žekovec (vstopni peron, ograja parkirnega prostora, karta smučišča)
  • posameznih žičniških napravah (zapirala, stebri, zaščitne blazine)
  • smučarske vozovnice
  • oblačila žičniškega osebja
  • gostinski objekti (mize, pogrinjki, ceniki)
  • spletna stran, družabni mediji, e-obvestila
  • notranjost nihalke
  • dogodki

 

Izbirate lahko med najemom posameznih oglasnih površin, kot tudi med ugodnimi promocijskimi paketi.

Dodatne informacije: 
T: 03 839 12 19
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  

Zimska doživetja

Preživite dan sredi zimske idile. Izkorisite dan za neizmerne užitke na 12 km urejenih smučarskih prog, ki so pravi raj za ljubitelje zimskih aktivnosti. Prostranost smučarskih tterenov zagotavlja adrenalin in pravi užitek za smučarje in deskarje, otroški poligon pa poskrbi za veselje najmlajših. Zasnežena narava privablja tudi številne ljubitelje turnega smučanja in teka na smučeh.

Wellness na smučišču

Le kaj bi se po celodnevni smuke želeli bolj kot blagdejno sprostitev. Tik ob smučišču, v hotelu Golte, si proviščite popolno mero razvajanja. Eden najsodobnejših in najlepših wellness centrov nudi masaže, sprostitev v savnah in masažnih bazenih. Prepustite se prijetnemu potovanju v svet čutnih užitkov.

Poslovni turizem

Na Golteh je poslovno dogajanje neločljivo povezano z vsem, kar ponuja neokrnjena narava. Ob sodobnih kongresnih prostorih je na voljo bogata izbira najrazličnejših aktivnosti v sklopu hotela in v okolici: smučanje, tekmovanja, kolesarjenje, plezanje, pohodništvo, spust s kajaki ali rafti, paintball, skok s padalom in še veliko več.

Zabava in dogodki

Dobro voljo in veselje vselej delimo z obiskovalci Golte na najrazličnejših lokacijah. Po končani smuki pridite na Apreski zabavo, spoznavajte kulinarične zgodbe, zaobljubita si zvestobo v Alpskem vrtu, praznujte s prijatelji v restavraciji z razgledom. Naša prednost je raznolikost, ki jo želimo deliti z vami.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Sprejmi in nadaljuj.