Mozirska koča

Le 500 m od smučarskih prog, se nahaja planinski objekt Mozirska koča, ki je idealna lokacija za preživljanje prostega časa na bolj pristen, planinski način.

V koči  je 50 urejenih ležišč v dvajsetih sobah (2 – 6 posteljne sobe). V vsakem nadstropju so nove skupne toalete in kopalnice.

V pritličju koče je jedilnica z 80. sedišči, ki služi tudi kot skupni prostor za druženje (v jedilnici se ponavadi igra "kmečki biljard", poležava na krušni peči ali pa gleda priljubljeno oddajo na televiziji). Oskrbnik koče vedno poskrbi, da nikomur nič ne manjka in da je v gorah le dobra volja najbolja! 

V bližini koče se nahaja tudi gorska kapelica in prostor za igre na snegu.

Koča je zelo primerna za organizirane skupine, mladino in zimske šole v naravi.

Cenik namestitve v Mozirski koči >>

Informacije in rezervacije:

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
03 839 11 00

Zimska doživetja

Preživite dan sredi zimske idile. Izkorisite dan za neizmerne užitke na 12 km urejenih smučarskih prog, ki so pravi raj za ljubitelje zimskih aktivnosti. Prostranost smučarskih tterenov zagotavlja adrenalin in pravi užitek za smučarje in deskarje, otroški poligon pa poskrbi za veselje najmlajših. Zasnežena narava privablja tudi številne ljubitelje turnega smučanja in teka na smučeh.

Wellness na smučišču

Le kaj bi se po celodnevni smuke želeli bolj kot blagdejno sprostitev. Tik ob smučišču, v hotelu Golte, si proviščite popolno mero razvajanja. Eden najsodobnejših in najlepših wellness centrov nudi masaže, sprostitev v savnah in masažnih bazenih. Prepustite se prijetnemu potovanju v svet čutnih užitkov.

Poslovni turizem

Na Golteh je poslovno dogajanje neločljivo povezano z vsem, kar ponuja neokrnjena narava. Ob sodobnih kongresnih prostorih je na voljo bogata izbira najrazličnejših aktivnosti v sklopu hotela in v okolici: smučanje, tekmovanja, kolesarjenje, plezanje, pohodništvo, spust s kajaki ali rafti, paintball, skok s padalom in še veliko več.

Zabava in dogodki

Dobro voljo in veselje vselej delimo z obiskovalci Golte na najrazličnejših lokacijah. Po končani smuki pridite na Apreski zabavo, spoznavajte kulinarične zgodbe, zaobljubita si zvestobo v Alpskem vrtu, praznujte s prijatelji v restavraciji z razgledom. Naša prednost je raznolikost, ki jo želimo deliti z vami.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Sprejmi in nadaljuj.