Prenočišče ''Koča Trije ploti''

 

Pastirska koča Trije ploti je lesena brunarica z vso akomodacijo za počitnikovanje, enodnevne pobege v naravo ali praznovanja obletnic, rojstnih dnevov ipd. Koča ima v zgornjem nadstropju apartma, ki sprejme 12 oseb (3 zakonske postelje v pritličlju in 6 ležišč v podstrešju), ima elektriko, kopalnico s straniščem, balkon, zunanjim plinskim žarom in jezerom pred vhodom.

V objektu s prenočišči je posoda, posteljnina, brisače, hladilnik, električni štedilnik ... Primerna je za družine ali večje skupine. 

Objekt s prenočišči je priljubljena točka smučarjev, saj se nahaja tik ob smučišču. V pritličju vam postrežejo tople napitke in odlične jedi. V zimski sezoni so pri Koči Trije ploti organizirane tematske zabave.

Cenik najema objekta s prenočišči Koča Trije ploti>>

Rezervacije in informacije:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
T: 03 839 11 00

Zimska doživetja

Preživite dan sredi zimske idile. Izkorisite dan za neizmerne užitke na 12 km urejenih smučarskih prog, ki so pravi raj za ljubitelje zimskih aktivnosti. Prostranost smučarskih tterenov zagotavlja adrenalin in pravi užitek za smučarje in deskarje, otroški poligon pa poskrbi za veselje najmlajših. Zasnežena narava privablja tudi številne ljubitelje turnega smučanja in teka na smučeh.

Wellness na smučišču

Le kaj bi se po celodnevni smuke želeli bolj kot blagdejno sprostitev. Tik ob smučišču, v hotelu Golte, si proviščite popolno mero razvajanja. Eden najsodobnejših in najlepših wellness centrov nudi masaže, sprostitev v savnah in masažnih bazenih. Prepustite se prijetnemu potovanju v svet čutnih užitkov.

Poslovni turizem

Na Golteh je poslovno dogajanje neločljivo povezano z vsem, kar ponuja neokrnjena narava. Ob sodobnih kongresnih prostorih je na voljo bogata izbira najrazličnejših aktivnosti v sklopu hotela in v okolici: smučanje, tekmovanja, kolesarjenje, plezanje, pohodništvo, spust s kajaki ali rafti, paintball, skok s padalom in še veliko več.

Zabava in dogodki

Dobro voljo in veselje vselej delimo z obiskovalci Golte na najrazličnejših lokacijah. Po končani smuki pridite na Apreski zabavo, spoznavajte kulinarične zgodbe, zaobljubita si zvestobo v Alpskem vrtu, praznujte s prijatelji v restavraciji z razgledom. Naša prednost je raznolikost, ki jo želimo deliti z vami.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Sprejmi in nadaljuj.