Wellness

ŽELIM REZERVACIJO

Le kaj bi se po celodnevni smuki želeli bolj kot blagdejno sprostitev. Tik ob smučišču, v hotelu Golte, si proviščite popolno mero razvajanja. Eden najsodobnejših in najlepših wellness centrov nudi raznovrstne masaže, savnanje v 4 savnah, kneipping ritual z ledom in sproščanje v toplih vodnih mehurčkih masažnih bazenov. Prepustite se prijetnemu potovanju v svet čutnih užitkov. Popestrite svoj dan z obiskom fitnesa, kjer imate na voljo različne vadbene naprave. 

Na voljo so vam 4 savne: 

  • vroča finsko, 
  • parna turško, 
  • prijetna infra rdeča ali 
  • aromatična zeliščna savna.

V takih trenutkih se še posebej prileže bazenček za knajpanje s toplo in hladno vodo. Za še več vodnih užitkov se podajte v zunanji ali notranji masažni bazen in prepustite čarovniji mehurčkov. Posebno presenečenje v wellness centru so tuši doživetij, ki demonstrirajo različne naravne pojave in vključujejo tudi aromaterapijo.

Obiskovalcem so na voljo raznolike sprostitvene masaže.

  • Tradicionalne masaže telesa, kjer lahko izbirate med nevtralnim oljem ali med različnimi naravnimi eteričnimi masažnimi olji. Slednji so del blagovne znamke DVOREC TREBNIK, ki so kot prvi v Sloveniji pridobili certifikat naravnih Slovenskih kozmetičnih proizvodov. 
  • Medena masaža, je masaža razkošnega razvajanja, namenjena ljudem vseh starosti. Med, kot glavna sestavina, ohranja prožnost in elastičnost kože, hkrati pa zavira procese staranja. Koža je po masaži obnovljena, napeta, gladka in mladostno sveža. 
  • Ledena masaža, je edinstvena hišna masaža hotela Golte, kjer se uporablja osnovna tehnika tradicionalne masaže hrbta ali celega telesa. Maser uporablja kot medij naravni hladilni gel BALZAMIKA, ki ga najdemo pod blagovno znamko DVOREC TREBNIK kot naraven slovenski kozmetični izdelek. Z vtiranjem naravnega gela v kožo se razvije svež občutek, ki ima sproščujoč učinek. Masažo priporočamo po naporni vadbi ali fizični aktivnosti. 
  • Anticelulitna masaža, predstavlja naravni način zdravljenja in odpravljanja celulita. Z masažo pomagamo k hitrejši regeneraciji tkiva, limfo spodbudimo k odstranitvi odpadnih produktov. Pri masaži uporabljamo anticelulitno masažno olje, ki ga najdemo pod blagovno znamko DVOREC TREBNIK, kot naravni slovenski kozmetični proizvod. 

FOTOGALERIJA

Cenik ponudbe

Savne in fitnes | Cenik

Vstop v Savne in fitnesTrajanjeCena
Cena vključuje uporabo vseh storitev wellness centra, razen masaž.
Cenik velja od 1.11.2015
 
Hotelski gostje 1 x dan NEOMEJENO

7,00

EUR
Zunanji gostje
odrasli
1 x dan NEOMEJENO

14,00

EUR
Zunanji gostje
+ nihalka
1 x dan NEOMEJENO

15,00

EUR
Fitnes 1 x dan NEOMEJENO

6,00

EUR

Tradicionalna masaža telesa

TrajanjeCena
Cenik velja od 1.11.2015  
Tradicionalna masaža hrbta 25 min  

23,00

EUR
Tradicionalna masaža hrbta z aroma oljem 25 min  

25,00

EUR
Tradicionalna delna masaža (del telesa po izbiri) 40 min  

33,00

EUR
Tradicionalna delna masaža z aroma oljem (del telesa po izbiri) 40 min  

35,00

EUR
Tradicionalna masaža celega telesa 50 min  

43,00

EUR
Tradicionalna masaža celega telesa z aroma oljem 50 min  

45,00

EUR
Tradicionalna masaža celega telesa, obraza in lasišča 60 min  

50,00

EUR
Tradiconalna masaža celega telesa, obraza in lasišča z aroma oljem 60 min  

52,00

EUR

Medena masaža

MEDENE MASAŽE
Najprej z medenim pilingom intenzivno očistimo kožo in odluščimo površinski sloj odmrlih kožnih celic. Zrnca pilinga zbrišemo z vlažno mokro krpico. Koža je nato pripravljena za sprejem medene kreme, ki jo nanašamo z nežno masažo. Med, kot glavna sestavina, ohranja prožnost in elastičnost kože, hkrati pa zavira procese staranja. Koža je po masaži obnovljena, napeta, gladka in mladistno sveža. Med deluje kot čudežni eliksir mladosti, ki nahrani in osveži vašo kožo. Prepustite se energiji medu in odplavajte v svet mednih sanj. Po končani masaži vam postrežemo zeliščni čaj z domačim medom.
TrajanjeCena
Cenik velja od 1.11.2015  
Medena masaža hrbta 40 min  

38,00

EUR
Sprostitvena masaža obraza s pilingom in medeno masko. 60 min  

40

EUR

Tradicionalna masaža s kokosovin oljem

TRADICIONALNA MASAŽA S KOKOSOVIM MASLOM
V posodici segrejemo bio kokosovo maslov, ki ga nato nanesemo na kožo in s tradicionalno masažno tehniko vtremo v kožo. Maslo ima odlične vlažilne lastnosti, prav tako spodbuja regeneracijo kože. Kožo pomirja, jo vlaži, zaščiti, ji pomaga ponovno pridobiti prožnost ter zmanjšuje prodapadnje kožnih celic. Masaža s kokosovim maslom je sproščujoča masaža, ko jo še posebno priporočamo osebam z zelo suho in občutljivo kožo.
TrajanjeCena
Cenik velja od 1.11.2015  
Tradicionalna masaža hrbta s kokosovim maslom 40 min  

38,00

EUR
Tradicionalna masaža celega telesa s kokosovim maslom. 60 min  

52

EUR
   
   
       
       
       
       

Ledena Masaža

LEDENA MASAŽA
Gre za masažo hrta ali celega telesa. Maser uporablja kot medij naravni hladilni gel. Z toplo hladnim postopkom, pospešujemo cirkulacijo krvi. Najprej maser z masažo ogrej del telesa, ter ga nato z hladilnim gelom oglasi. Postopek se ponovi tri-krat. Po končani masaži vam postrežemo z vročim domačim zeliščnim čajem.
TrajanjeCena
Cenik velja od 1.11.2015  
Ledena masaža hrbta 40 min  

38,00

EUR
Ledena masaža celega telesa z naravnim hladilnim gelom(telo) 60 min  

55

EUR

Paketi sprostitve

ZIMSKI PAKET SPROSTITVE

- savna pred masažo (40 min)
- tradicionalna masaža hrbta + del telesa po izbiri (40 min)
- domači zeliščni čaj z medom in sveža voda
- rjuha in copati

cena: 45 €/osebo

MEDENO RAZVAJANJE

- savna pred masažo (40 min)
- Medena masaža hrbta (40 min)
- domači zeliščni čaj z medom in sveža voda
- rjuha in copati

cena: 50 €/osebo

LEDENI PAKET

- savna pred masažo (40 min)
- keipping ritual (ledena obloga in topla voda) - ledena masaža hrbta + del telesa po izbiri (40 min)
- domači zeliščni čaj z medom in sveža voda
- rjuha in copati

cena: 52 €/osebo

VITALNI PAKET

- Fitness program
- savna pred masažo (40 min)
- anticelulitna masaža nog (20 min)
- domači zeliščni čaj z medom in sveža voda
- rjuha in copati

cena: 45 €/osebo

SPROSTITVENI PAKET ZANJO

- savna program (120 min)
- sprostitvena masaža obraza in lasišča ter dekolteja (25 min)
- domači zeliščni čaj z medom in sveža voda
- rjuha in copati

cena: 40 €/osebo

SPROSTITVENI PAKET ZANJ

- savna program (120 min)
- sprostitvena masaža rok in stopal (25 min)
- domači zeliščni čaj z medom in sveža voda
- rjuha in copati

cena: 40 €/osebo

Zimska doživetja

Preživite dan sredi zimske idile. Izkorisite dan za neizmerne užitke na 12 km urejenih smučarskih prog, ki so pravi raj za ljubitelje zimskih aktivnosti. Prostranost smučarskih tterenov zagotavlja adrenalin in pravi užitek za smučarje in deskarje, otroški poligon pa poskrbi za veselje najmlajših. Zasnežena narava privablja tudi številne ljubitelje turnega smučanja in teka na smučeh.

Wellness na smučišču

Le kaj bi se po celodnevni smuke želeli bolj kot blagdejno sprostitev. Tik ob smučišču, v hotelu Golte, si proviščite popolno mero razvajanja. Eden najsodobnejših in najlepših wellness centrov nudi masaže, sprostitev v savnah in masažnih bazenih. Prepustite se prijetnemu potovanju v svet čutnih užitkov.

Poslovni turizem

Na Golteh je poslovno dogajanje neločljivo povezano z vsem, kar ponuja neokrnjena narava. Ob sodobnih kongresnih prostorih je na voljo bogata izbira najrazličnejših aktivnosti v sklopu hotela in v okolici: smučanje, tekmovanja, kolesarjenje, plezanje, pohodništvo, spust s kajaki ali rafti, paintball, skok s padalom in še veliko več.

Zabava in dogodki

Dobro voljo in veselje vselej delimo z obiskovalci Golte na najrazličnejših lokacijah. Po končani smuki pridite na Apreski zabavo, spoznavajte kulinarične zgodbe, zaobljubita si zvestobo v Alpskem vrtu, praznujte s prijatelji v restavraciji z razgledom. Naša prednost je raznolikost, ki jo želimo deliti z vami.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Sprejmi in nadaljuj.