Wellness

ŽELIM REZERVACIJO

Zelen objem gozda, pomirjujoč razgled na Savinjsko pokrajino z vrhov rožnate planote Golte vas vabita v naš "Wellness nad obaki".
Upočasnite srčni utrip, globoko zadihajte in se razbremenite vsakodnevne rutine. Z raznoliko ponudbo poskrbimo, da razvajamo vas in vaše čute.

Osvobodite se stresa v naših štirih savnah, prebudite svojega duha z doživljajskimi tuši in se napolnite z energijo v masažnih bazenih. V dveh prostorih za počitek s pogledom na okoliški gozd in neskončno modro nebo sprostite svoje misli in začutite sebe in svoje telo v vsej lepoti.

Čudovite občutke sreče in miru vam podarimo, ko se prepustite razvajati rokam naših terapevtov. Nega telesa, pilingi, kremne obloge, raznovrstne masaže in ostali sproščujoči tretmaji bodo razvajali vaše telo, um in duha. Dovolite si, da se sprostite, naberete novo energijo in se z našo podporo zapeljite v svet zadovoljstva, sreče in notranjega ravnovesja.
»Wellness ni samo to kar tebi dobro dene, temveč je vse kar ti dobrega storiš zase.« - Jürgen Woldt

Storitve wellness centra.

Savne

Svež videz kože, okrepitev pretoka krvi, sproščanje napetosti v mišicah in kakovosten počitek vam ponuja doživetje naših štirih savn:

 • Bio-zeliščna savna vas razvaja na prijetnih 50-70°C, z relativno vlago 30-40%.
 • Finska savna vas greje s temperaturo zraka 80-100°C in relativno vlago 2-15%.
 • Turška parna savna vas sprošča pri temperaturi 40-50°C in relativno vlago 100% zaradi česar je v savni neprestano meglena para.
 • Infrardeča savna se segreje na največ 50°C. Toplotni žarki prijetno vplivajo na prekrvavitev mišic in vezivnega tkiva ter tako lajšajo napetosti in bolečine v telesu.

Za otroke do 14. leta vstop v savne ni dovoljen.

Masaže in nege

Čudovite občutke sreče in miru vam podarimo, ko se prepustite razvajati rokam naših terapevtov. Nega telesa, pilingi, kremne obloge, raznovrstne masaže in ostali sproščujoči tretmaji bodo razvajali vaše telo, um in duh.

Za vas smo pripravili številne:

 • tradicionalne masaže (Relax, vital, stopal, obraza in glave)
 • masaže za razvajanje (hot stone in lomi lomi
 • nege telesa (pilingi in obloge)
 • nege obraza
 • kombi tretmaje 
 • pakete za večnevno bivanje in
 • tretmaje za najmlajše (do 10. leta starosti)

Cenik masaž >>

Vodna doživetja

Latinski izraz »Sanum Per Aqua« (t.j. zdravje preko vode) vas vabi k doživljanju vode in njenih variacij z namenom spodbujanja harmonije, odpravljanja napetosti in stresa. Notranji in zunanji masažni bazen, ledeni gejzir in doživljajski tuši stimulirajo vaše čutilne celice in nudijo občutke sproščenosti, zadovoljstva in sreče.
Sončna terasa in prostori za počitek so odlična priložnost, da občutki dobrega počutja in notranjega ravnovesja trajajo in trajajo.

Zaradi vzdrževalnih del na zunanjem bazenu, uporaba zunanjega bazena trenutno ni mogoča.

Omejen vstop za otroke do 14. leta starosti. Prosimo za razumevanje, saj so ti prostori namenjeni počitku, miru in sprostitvi.
Cenik (povezava na novo podstran)


Fitness

Za vse goste, ki želijo krepiti svoje telo in duha na profesionalnih fitness napravah TechnoGym, vam je na voljo vsak dan naš fitness.
 
 

FOTOGALERIJA

Cenik ponudbe

Savne in fitnes | Cenik

Vstop v SavneTrajanjeCena
Cena vključuje uporabo vseh savn, jakuzija in počivališč.
Cenik velja od 1.7.2017
 
wellness dan nad oblaki (pon-pet)
savne + pijača dobrodošlice + nihalka
1 x dan NEOMEJENO

19,00

EUR
Wellness nad oblaki - Relax
savne + nihalka + kosilo
+ pijača dobrodošlice
1 x dan NEOMEJENO

27,00

EUR
Wellness nad oblaki - Deluxe
+ savne + nihalka + pijača dobrodošlice
+ 25 min masaža hrbta
1 x dan NEOMEJENO

52,00

EUR
Wellness - dnevni vstop
zunanji
1 x dan NEOMEJENO

15,00

EUR
Wellness - dnevni vstop
hotelski gostje
1 x dan NEOMEJENO

10,00

EUR
Fitnes 1 x dan NEOMEJENO

7,00

EUR

Tradicionalne masaže

TrajanjeCena
Cenik velja od 1.7.2017  
Sproščujoča/ Relax aroma masaža hrbta 25 min  

28,00

EUR
Sproščujoča/ Relax aroma masaža celega telesa telo 50 min  

55,00

EUR
Intenzivna/ vital masaža hrbta 25 min  

30,00

EUR
Intenzivna/ vital masaža celega telesa 50 min  

58,00

EUR
Refleksna masaža stopal - mala 25 min  

30,00

EUR
Refleksna masaža stopal - velika (vključuje tudi kopel za stopala) 50 min  

58,00

EUR
Masaža obraza in glave 25 min  

35,00

EUR

Masaža za razvajanje

HOT STONE MASAŽA
Pozdravni ritual s kopeljo stopal z aroma oljem in masažo glavo vas razbremeni hitrega tempa življenja in se nato zlahkoto popeljete v doživetje masaže z vročimi kamni. Le-ta prebuja živčne končiče v koži, spodbuja njeno prekrvavitev in posledično sprošča napetosti v mišicah. Vključuje 5 minutni počitek po tretmaju.
TrajanjeCena
 
HOT STONE MASAŽA 75 min  

79,00

EUR
LOMI LOMI MASAŽA
Čutna masaža s tekočimi masažnimi gibi vas popelje v svet valovanja. Izmenjajoči intenzivni in nežni gibi bodo poskrbeli, da se osvobodite f
TrajanjeCena
 
LOMI LOMI MASAŽA 75 min  

79,00

EUR

Lepota in nega

>NEGA OBRAZA
Po aktivnem dnevu zunaj na soncu in vetru, se ravnovesje v koži poruši, hidrolipidni plašč se poškoduje, koža se izsuši in njen izgled je izčrpan, brez barve in energije. Izboljšajte videz kože s profesionalnimi izdelki z naravnimi aktivnimi sestavinami. Z izbranimi izdelki bo vaša koža očiščena in nahranjena. Videz kože bo lep in sijoč, na otip bo koža čvrstejša in bolj elastična.
TrajanjeCena
 
Nega obraza 80 min  

96,00

EUR
NEGA TELESA
TrajanjeCena
 
Piling telesa (Odmrle celice kože se odstrani, spodbudi se prekrvavitev in koža se nahrani z izbrano mešanico olj. ) 25 min  

23,00

EUR
Obloga (Kremna vlažilna obloga poskrbi, da je koža videti gladka, vitalna in polna energije). . 25 min  

27

EUR
   
   
       
       
       
       

Zimska doživetja

Preživite dan sredi zimske idile. Izkorisite dan za neizmerne užitke na 12 km urejenih smučarskih prog, ki so pravi raj za ljubitelje zimskih aktivnosti. Prostranost smučarskih tterenov zagotavlja adrenalin in pravi užitek za smučarje in deskarje, otroški poligon pa poskrbi za veselje najmlajših. Zasnežena narava privablja tudi številne ljubitelje turnega smučanja in teka na smučeh.

Wellness na smučišču

Le kaj bi se po celodnevni smuke želeli bolj kot blagdejno sprostitev. Tik ob smučišču, v hotelu Golte, si proviščite popolno mero razvajanja. Eden najsodobnejših in najlepših wellness centrov nudi masaže, sprostitev v savnah in masažnih bazenih. Prepustite se prijetnemu potovanju v svet čutnih užitkov.

Poslovni turizem

Na Golteh je poslovno dogajanje neločljivo povezano z vsem, kar ponuja neokrnjena narava. Ob sodobnih kongresnih prostorih je na voljo bogata izbira najrazličnejših aktivnosti v sklopu hotela in v okolici: smučanje, tekmovanja, kolesarjenje, plezanje, pohodništvo, spust s kajaki ali rafti, paintball, skok s padalom in še veliko več.

Zabava in dogodki

Dobro voljo in veselje vselej delimo z obiskovalci Golte na najrazličnejših lokacijah. Po končani smuki pridite na Apreski zabavo, spoznavajte kulinarične zgodbe, zaobljubita si zvestobo v Alpskem vrtu, praznujte s prijatelji v restavraciji z razgledom. Naša prednost je raznolikost, ki jo želimo deliti z vami.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Sprejmi in nadaljuj.