Poslovni turizem

Hotel Golte**** je popoln gostitelj poslovnih srečanj, ko želite poslovne izzive obogatiti z dimenzijo neokrnjene narave in živahnim utripom gorskih aktivnosti.

Sodobno opremljena kongresna dvorana sprejme približno 100 ljudi in omogoča kino, banketno, šolsko ali U-postavitev ter se enostavno deli v dve enoti manjši enoti.

Naš pristop pri organiziranju poslovnih srečanj je preprost in direkten (transparentne ponudbe;enostavno naročanje brez nepredvidenih stroškov).
 

Ime dvorane Max.
kapaciteta
Velikost Gledališče Razred Okrogla U-oblika Banket Koktail
Boskovec 120 130 86 86 36 50 80 120
Medvedjak 50 64 24 24 20 24 30 50
Smrekovec 60 66 24 24 20 24 30 60
Bar Ledenica 120 100 80 60 20 40 60 120
Restavracija 120 200 120 70 50 60 100 120

POVPRAŠEVANJE

 

 

 

 

 

Na voljo imate:

 • brezžični internet,
 • projektor,
 • ozvočenje,
 • flipchart tablo in
 • računalnik.


Za popolno poslovno srečanje si lahko zaželite tudi okrepčilo – postrežbo odličnih prigrizkov. Za popestritev je na voljo bogata ponudba najrazličnejših aktivnosti v sklopu hotela in v okolici: kolesarjenje, plezanje, pohodništvo, orientacijska tekmovanja, spust s kajaki in rafti, paintball …

Bivati poslovno sredi narave je privilegij.

Konferenčni center v Hotelu Golte**** vam in vašim poslovnim partnerjem ali obiskovalcem to zagotovi kadarkoli.

Poslovna srečanja, konference in delavnice

Hotel Golte**** je odličen kraj za prirejanje poslovnih srečanj, seminarjev in delavnic. Kongresni dvorani sta opremljeni z najmodernejšo tehniko, popoln mir in neokrnjena narava v krajinskem parku, kjer se hotel nahaja, pa ustvarjata konstruktivno ter ustvarjalno vzdušje. Izkušeno osebje bo ustreglo vašim željam, poskrbelo za vmesne prigrizke in osvežitve, po končanem poslovnem delu srečanja pa lahko v á la cart restavraciji uživate v vrhunskih dobrotah tradicionalne kuhinje, začinjene s ščepcem sodobnih kulinaričnih trendov.

Udeležencem večdnevnih srečanj je na voljo namestitev po posebno ugodnih cenah in neomejene storitve fitnes in wellness centra.

Po dogovoru lahko organiziramo tudi raznovrstne športne aktivnosti:
- voden ogled po planoti Golte
- pokušino vin in žganic v spremljavi tradicionalnih savinjskih "narezkov"
- vodene kolesarske ture
- vodene pohodniške ture (treasure hunt, geocatching)

Več informacij in rezervacije na 03/839 12 19  oziroma Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Team Building

Team building paket Golte je ena izmed novosti, ki bo vas in vaše sodelavce sprostil stresa, prehitrega tempa, poskrbel za detoksikacijo telesa ter seveda ojačal medsebojne vezi med zaposlenimi; kar posledično privede do boljše storilnosti na delovnem mestu.

Hotel Golte se ponaša s štiridesetletno počitniško in hotelirsko dejavnostjo.


Skozi vsa leta smo poleg osnovnega turizma vpeti še v športne, kulturne in izobraževalne dejavnosti. Svojim gostom skušamo ugoditi v vseh pogledih in nemalokrat uresničimo še tako nemogočo željo. Vse premalo je zavedanja, da je počitek, tako telesni kot psihični, izredno pomemben za zdravje posameznika. Stres v službi, doma, prehitri tempo življenja, nezdrava prehrana in stil žibvljenja, privedejo do izgorelosti posameznika in močnega načenjanja zdravja. Dolgotrajne zdravstvene težave so v takšnih primerih skorajda neizbežne. Sprostite se, spočijte telo in duha, ter se prepustite uživanju, saj si ga zaslužite.

Zdrav in zadovoljen posameznik bo svojo pozitivno naravnanost odrazil tudi na poslovnem področju, kar privede do boljše storilnosti ter boljšega poslovnega rezultata.

Ponujamo vam nepoznavno sprostitev in počitek kljub aktivnostim, ki jih pripravljamo za vas.

 • »zabavni in strokovno vodeni teambuilding programi« (kongresna dvorana)
 • teambuilding šaljive igre in spretnostni preizkusi na prostem
 • tekmovanje v hitrostnem plezanju po umetni steni
 • zipline - adrenalinski spust po jeklenici
 • nočni orientacijski pohod z vprašanji
 • osnove somelierstva in degustacija vrhunskih vin
 • kuharsko tekmovanje


Za podrobnosti glede organizacije team buildinga pokličite na 03 839 12 19, oziroma pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Reference

Elektro Celje Energija d.d.; Ford Slovenia d.o.o; EfaFlex d.o.o; Vzajemna d.d.; BSH d.d.; Premogovnik Velenje d.d.; Občina Velenje; Občinski odbor SD Velenje; Zavarovalnica Tilia d.d.; Kaliopa d.o.o.; Edicom d.o.o; Alstom d.d.; Kronoterm d.o.o.; Silco d.o.o.; razvojna agencija Savinjsko – Šaleške regije; Sedem d.o.o.; Zavod transplant; Summit Leasing; Hyundai Motors Slovenia; Avstrijska gospodarska zbornica; Združenje Slovenskih žičničarjev; Simobil d.d.; Life events d.o.o.; NLB d.d.; Društvo Račuvodij Koroške; Gorenje d.d.; Kemijski inštitut Slovenije; Zavarovalnica Grawe d.d.; Sindikat sodstva Slovenije; Sindikat SKEI; Sindikat Bančništva Slovenije; Sintal d.d.; Gorenje Ukraina; Top dogodki d.o.o.; Mercator – invalidsko podjetje d.o.o.; Turstično združenje Portorož giz; SEB d.o.o; Slovensko rudarsko društvo inženirev in tehnikov; AKOS in drugi

 

Paketi

DNEVNI NAJEM DVORAN

Konferenčna
dvorana
Maksimalno število
udeležencev
Dnevni
najem
Najem po urah/ min. 3 ure
V ceno je vključeno:
 • Najem kongresne dvorane;
 • tehnično podporo;
 • brezplačna uporaba tehnične opreme v konferenčni dvorani (projektor in platno, prenosni računalnik, mikrofon, govorniški pult, brezžični internet);
 • vodo za udeležence;
 • beležnico za udeležence;
 • hramba propagandnega materiala.

Na vašo željo vam bomo pripravili kosilo za udeležence, ki vam ga bomo postregli v restavraciji hotela.
V času poslovnega dogodka je možno rezervirate sobo v hotelu Golte.

 
Celota - Boskovec

100

300,00

EUR

40,00

EUR
Polovica - Medvedjak, Smrekovec

50

210,00

EUR

40,00

EUR

ALL INCLUSIVE KONFERENČNI PAKET

V ceno je vključeno:
 • Enodnevni najem konferenčne dvorane;
 • pijača dobrodošlice;
 • 1x nočitev v dvoposteljni sobi Hotela Golte****;
 • Trije obroki (zajtrk, kosilo in večerja);
 • En odmor za kavico (kava/čaj, sok, biskvit);
 • dostop do interneta (wifi)
 • 30% popust za povratni prevoz z nihalko;
 • ;
 • kontaktna oseba za pomoč skozi ves dan;
 • hramba propagandnega materiala.
 
Cena na osebo: 99 €


Cena velja na osebo na noč za rezervacijo 25 ali več oseb v terminu od 29.4. do 31.10.2017.
V okviru dogodka Vam lahko organiziramo banket, sprejem, piknik na svežem zraku, zabavo v diskoteki ali na odprti terasi. Na Mozirski koči, ki je od hotela oddaljena 15 minut hoje pa vam lahko pripravimo tradicionalno slovensko večerjo.

Zimska doživetja

Preživite dan sredi zimske idile. Izkorisite dan za neizmerne užitke na 12 km urejenih smučarskih prog, ki so pravi raj za ljubitelje zimskih aktivnosti. Prostranost smučarskih tterenov zagotavlja adrenalin in pravi užitek za smučarje in deskarje, otroški poligon pa poskrbi za veselje najmlajših. Zasnežena narava privablja tudi številne ljubitelje turnega smučanja in teka na smučeh.

Wellness na smučišču

Le kaj bi se po celodnevni smuke želeli bolj kot blagdejno sprostitev. Tik ob smučišču, v hotelu Golte, si proviščite popolno mero razvajanja. Eden najsodobnejših in najlepših wellness centrov nudi masaže, sprostitev v savnah in masažnih bazenih. Prepustite se prijetnemu potovanju v svet čutnih užitkov.

Poslovni turizem

Na Golteh je poslovno dogajanje neločljivo povezano z vsem, kar ponuja neokrnjena narava. Ob sodobnih kongresnih prostorih je na voljo bogata izbira najrazličnejših aktivnosti v sklopu hotela in v okolici: smučanje, tekmovanja, kolesarjenje, plezanje, pohodništvo, spust s kajaki ali rafti, paintball, skok s padalom in še veliko več.

Zabava in dogodki

Dobro voljo in veselje vselej delimo z obiskovalci Golte na najrazličnejših lokacijah. Po končani smuki pridite na Apreski zabavo, spoznavajte kulinarične zgodbe, zaobljubita si zvestobo v Alpskem vrtu, praznujte s prijatelji v restavraciji z razgledom. Naša prednost je raznolikost, ki jo želimo deliti z vami.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Sprejmi in nadaljuj.