Smučanje & mesto

V kolikor želite zimski oddih združiti s počitnicami v mestu, smo v sodelovanju s partnerji, pripravili ugodne možnosti počitnic v Velenju in v Šmartnem ob Paki. Oddajenost smučišča je manj kot 20 minut.

Za lažjo izbiro preverite ponudbo in preverite proste kapacitete pri posameznih ponudnikih.


VELENJE - HOTEL PAKA****

Hotel Paka se nahaja v centru Velenja in streljaj od ostalih turističnih zanimivosti Velenja. Vse sobe so sodobno opremljene , klimatizirane, na voljo imajo minibar, sobni trezor, telefon z direktno zunanjo linijo, priključek za računalnik, internet, kartični sistem za odpiranje vrat ter televizijo s satelitskimi in hotelskimi programi.

Cena vključuje: nočitev, polpenzion, hramba smuči, prevoz z avtobusom* (1x dnevno po voznem redu), brezplačna uporaba lokalnega prevoza Lokalc, 10% popust za kopanje v bazenu Velenje, 20% popust za fitnes Velenje, možnost dobre zabave v eMCe plac Velenje, brezplačna uporaba drsališča v Velenju

Tip sobe: Cena na noč/sobo
dvoposteljna soba 70 €
4-posteljna soba (2 odrasla, do 2 otroka) 99 €

Najkrajša doba bivanja: 2 noči. Doplačilo turistična taksa 1,27 €/osebo/noč-

Informacije in rezervacije: (0)3 898 07 00 in  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.


VELENJE - MLADINSKI CENTER VELENJE

Mladinski hotel Velenje leži 500 m od centra mesta Velenje in glavne avtobusne postaje. Nahaja se ob reki Paki nasproti Osnovne šole Livada. Popolnoma obnovljen in atraktiven objekt šteje 58 ležišč v  dvoposteljnih do šestposteljnih sobah. Gostom so poleg osnovne storitve, ki zajema nočitev, prevleko za posteljnino, brisačo, omarico s ključkom, uporabo interneta in skupne kuhinje, na voljo tudi avtomati s toplimi, hladnimi napitki ter prigrizki in pranje perila.

Cena vključuje: nočitev, hramba smuči, brezplačna uporaba lokalnega prevoza Lokalc, 10% popust za kopanje v bazenu Velenje, 20% popust za fitnes Velenje, možnost dobre zabave v eMCe plac Velenje, brezplačna uporaba drsališča v Velenju

Tip sobe: Cena na noč
dvoposteljna soba s kopalnico 44 €/ sobo
večposteljna soba (pogradi) 18 €/ posteljno

Najkrajša doba bivanja: 2 noči. Doplačilo turistična taksa 1,27 €/osebo/noč-

Informacije in rezervacije: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , 059 23 46 00


ŠMARTNO OB PAKI - MLADINSKI HOTEL

V objemu narave, hkrati pa zlahka dostopen iz urbanih središč je Mladinsko prenočišče Šmartno ob Paki. Hostel je z mnogoletnim delovanjem in izkušnjami pravi veteran mladinskega turizma v Sloveniji.Mladinsko prenočišče Šmartno ob Paki lahko skupno prenoči 44 gostov. 

 

V ceno je vključeno: nočitev,brezplačno parkiranje, posteljnino, možnost izposoje brisače,brezplačen wifi. 

Tip sobe: Cena na noč/posteljo
večposteljna soba - pogradi  12 €
apartma (8 oseb) 15 €

Najkrajša doba bivanja: 2 noči. Doplačilo turistična taksa 1,27 €/osebo/noč-

Informacije in rezervacije:051 355 649,  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.


AVTOBUSNI PREVOZ

V času šolskih počitnic je organiziran AVTOBUSNI PREVOZ na relaciji Velenje - Šoštanj - Šmartno ob Paki. Več info: http://www.velenje-tourism.si/imagelib/magnify/tourism/Ski%20bus.jpg 


CENE SMUČARSKIH VOZOVNIC ZA GOSTE HOTELA PAKA, MC VELENJE, MC ŠMARTNO

  • Dnevna smučarska vozovnica + avotubsni prevoz: 29 € (odrasli), 16 € (otroci), 25 € (mladina, seniorji)
  • dnevna smučarska vozovnica (brez prevoza); 25 € (odrasli), 11 € (otroci), 
  • 2-dnevna smučarska vozovnica: 50 € (odrasli), 22 € (otroci),
  • 3 - dnevna smučarska vozovnica: 60 € (odrasli), 30 € (otroci)

Cene veljajo izključno ob predložitvi potrdila hotela, kjer bivate. Velja le v času bivanja v hotelu. Vozovnice kupite na blagajni smučarskega centra Golte. Ob nakupu vozovnice je potrebno plačilo kavcije 2 €/ vozovnico.

Zimska doživetja

Preživite dan sredi zimske idile. Izkorisite dan za neizmerne užitke na 12 km urejenih smučarskih prog, ki so pravi raj za ljubitelje zimskih aktivnosti. Prostranost smučarskih tterenov zagotavlja adrenalin in pravi užitek za smučarje in deskarje, otroški poligon pa poskrbi za veselje najmlajših. Zasnežena narava privablja tudi številne ljubitelje turnega smučanja in teka na smučeh.

Wellness na smučišču

Le kaj bi se po celodnevni smuke želeli bolj kot blagdejno sprostitev. Tik ob smučišču, v hotelu Golte, si proviščite popolno mero razvajanja. Eden najsodobnejših in najlepših wellness centrov nudi masaže, sprostitev v savnah in masažnih bazenih. Prepustite se prijetnemu potovanju v svet čutnih užitkov.

Poslovni turizem

Na Golteh je poslovno dogajanje neločljivo povezano z vsem, kar ponuja neokrnjena narava. Ob sodobnih kongresnih prostorih je na voljo bogata izbira najrazličnejših aktivnosti v sklopu hotela in v okolici: smučanje, tekmovanja, kolesarjenje, plezanje, pohodništvo, spust s kajaki ali rafti, paintball, skok s padalom in še veliko več.

Zabava in dogodki

Dobro voljo in veselje vselej delimo z obiskovalci Golte na najrazličnejših lokacijah. Po končani smuki pridite na Apreski zabavo, spoznavajte kulinarične zgodbe, zaobljubita si zvestobo v Alpskem vrtu, praznujte s prijatelji v restavraciji z razgledom. Naša prednost je raznolikost, ki jo želimo deliti z vami.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Sprejmi in nadaljuj.