Smučarska tekmovanja

Verjamemo, da tudi vi občudujete najboljše svetovne smučarje, kako drvijo med količki. Je tudi vaša želja, da se podate na tekmovalno progo in postavite najboljši čas?

Smučarska tekmovanja so odlična možnost za zabavno druženje s prijatelje, poslovnimi partnerji ali sodelavci v podjetju. Vzpodbujanje sotekmovalcev, borba do zadnjih vrat, odličen čas dvignejo motivacijo in zadovoljstvo vsakomur.

Na Golteh poskrbimo za popolno izvedbo storitve; pripravimo smučarsko progo in merilce časa, urejevalci prog zagotovijo enakovredne pogoje tekmovalcem, gostinsko osebje poskrbi za prigrizke in tople napitke...dobre volje na smučiščih nikoli ne zmanjka.

Po tekmovanju poskrbimo tudi za podelitev priznanj in nagrad najboljšim, odličen dan pa lahko zaključite z večerjo ali zabavo v katerem izmed gostinskih lokalov na Golteh.

Cenik Smučarska tekmovanja >>

Informacije:
tel: 03/ 839 12 19
e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Zimska doživetja

Preživite dan sredi zimske idile. Izkorisite dan za neizmerne užitke na 12 km urejenih smučarskih prog, ki so pravi raj za ljubitelje zimskih aktivnosti. Prostranost smučarskih tterenov zagotavlja adrenalin in pravi užitek za smučarje in deskarje, otroški poligon pa poskrbi za veselje najmlajših. Zasnežena narava privablja tudi številne ljubitelje turnega smučanja in teka na smučeh.

Wellness na smučišču

Le kaj bi se po celodnevni smuke želeli bolj kot blagdejno sprostitev. Tik ob smučišču, v hotelu Golte, si proviščite popolno mero razvajanja. Eden najsodobnejših in najlepših wellness centrov nudi masaže, sprostitev v savnah in masažnih bazenih. Prepustite se prijetnemu potovanju v svet čutnih užitkov.

Poslovni turizem

Na Golteh je poslovno dogajanje neločljivo povezano z vsem, kar ponuja neokrnjena narava. Ob sodobnih kongresnih prostorih je na voljo bogata izbira najrazličnejših aktivnosti v sklopu hotela in v okolici: smučanje, tekmovanja, kolesarjenje, plezanje, pohodništvo, spust s kajaki ali rafti, paintball, skok s padalom in še veliko več.

Zabava in dogodki

Dobro voljo in veselje vselej delimo z obiskovalci Golte na najrazličnejših lokacijah. Po končani smuki pridite na Apreski zabavo, spoznavajte kulinarične zgodbe, zaobljubita si zvestobo v Alpskem vrtu, praznujte s prijatelji v restavraciji z razgledom. Naša prednost je raznolikost, ki jo želimo deliti z vami.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Sprejmi in nadaljuj.