Ledno plezanje

V bližini Golt, na področju Kamniško – Savinjskih Alp je že desetletja dobro razvito ledno plezanje. Alpske doline v zgornjem delu reke Savinje, kot so Robanov kot, Logarska dolina in Matkov kot, se pozimi spremenijo v prava središča lednega plezanja. Na tako relativno majhnem področju, se v ugodnih razmerah ustvari preko 80 ledenih slapov, vseh težavnosti, ki večinoma ležijo na lahko dostopnih mestih. Takšna pestra izbira slapov in prekrasna narava privabita v lepih dnevih trume lednih plezalcev, od začetnikov pa do največjih mojstrov, ki na tak način pozabljajo na vsakodnevne tegobe.

Doživi te nepopisne trenutke, ob vzpenjanju po ledenikih, ob spremstvu in nadzorom izkušenih strokovnjakov.

Za vas uredimo prevoz od hotela do mesta plezanja, rezervacijo inštruktorja in opreme...

Obrnite se na recepcijo hotela Golte.

Zimska doživetja

Preživite dan sredi zimske idile. Izkorisite dan za neizmerne užitke na 12 km urejenih smučarskih prog, ki so pravi raj za ljubitelje zimskih aktivnosti. Prostranost smučarskih tterenov zagotavlja adrenalin in pravi užitek za smučarje in deskarje, otroški poligon pa poskrbi za veselje najmlajših. Zasnežena narava privablja tudi številne ljubitelje turnega smučanja in teka na smučeh.

Wellness na smučišču

Le kaj bi se po celodnevni smuke želeli bolj kot blagdejno sprostitev. Tik ob smučišču, v hotelu Golte, si proviščite popolno mero razvajanja. Eden najsodobnejših in najlepših wellness centrov nudi masaže, sprostitev v savnah in masažnih bazenih. Prepustite se prijetnemu potovanju v svet čutnih užitkov.

Poslovni turizem

Na Golteh je poslovno dogajanje neločljivo povezano z vsem, kar ponuja neokrnjena narava. Ob sodobnih kongresnih prostorih je na voljo bogata izbira najrazličnejših aktivnosti v sklopu hotela in v okolici: smučanje, tekmovanja, kolesarjenje, plezanje, pohodništvo, spust s kajaki ali rafti, paintball, skok s padalom in še veliko več.

Zabava in dogodki

Dobro voljo in veselje vselej delimo z obiskovalci Golte na najrazličnejših lokacijah. Po končani smuki pridite na Apreski zabavo, spoznavajte kulinarične zgodbe, zaobljubita si zvestobo v Alpskem vrtu, praznujte s prijatelji v restavraciji z razgledom. Naša prednost je raznolikost, ki jo želimo deliti z vami.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Sprejmi in nadaljuj.