Alpska šola smučanja

Alpska šola smučanja je tečaj smučanja, ki se izvaja skozi celo zimsko sezono. Udeleženci se učijo smučanja konstantno skozi celo zimo pod strokovnim vodstvom enega učitelja za vsako skupino.

Učitelj glede na začetno znanje smučanja pripravi izhodišča in učne usmeritve ter si zada cilje, ki jih skupina z delom skozi sezono poskuša doseči.

V alpsko šolo smučanja se lahko vključijo otroci od 4. do 12. leta starosti. Razdeljeni so v več kakovostnih kategorij, vsaka skupina pa šteje od 5 do 8 članov.

Alpska šola se prične v mesecu januarju, nato pa bodo treningi potekali ob sobotah in/ali nedeljah ter v času zimskih počitnic. Tako se izvede 25 smučarskih dni. Vadba poteka v dopoldanskem času oz. po dogovoru z vodjo skupine.

Otroci v alpski šoli smučajo v družbi vrstnikov pod strokovnim nadzorom. Smučanje je rekreativno obenem pa je osnova za tiste, ki bi se želeli s smučanjem ukvarjati tekmovalno.


Informacije in prijave:
Bojan Napotnik – vodja smučarske šole
Tel.: 03 839 11 05
GSM: 041 865 598
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Spletna stran: www.belizajec.si

Zimska doživetja

Preživite dan sredi zimske idile. Izkorisite dan za neizmerne užitke na 12 km urejenih smučarskih prog, ki so pravi raj za ljubitelje zimskih aktivnosti. Prostranost smučarskih tterenov zagotavlja adrenalin in pravi užitek za smučarje in deskarje, otroški poligon pa poskrbi za veselje najmlajših. Zasnežena narava privablja tudi številne ljubitelje turnega smučanja in teka na smučeh.

Wellness na smučišču

Le kaj bi se po celodnevni smuke želeli bolj kot blagdejno sprostitev. Tik ob smučišču, v hotelu Golte, si proviščite popolno mero razvajanja. Eden najsodobnejših in najlepših wellness centrov nudi masaže, sprostitev v savnah in masažnih bazenih. Prepustite se prijetnemu potovanju v svet čutnih užitkov.

Poslovni turizem

Na Golteh je poslovno dogajanje neločljivo povezano z vsem, kar ponuja neokrnjena narava. Ob sodobnih kongresnih prostorih je na voljo bogata izbira najrazličnejših aktivnosti v sklopu hotela in v okolici: smučanje, tekmovanja, kolesarjenje, plezanje, pohodništvo, spust s kajaki ali rafti, paintball, skok s padalom in še veliko več.

Zabava in dogodki

Dobro voljo in veselje vselej delimo z obiskovalci Golte na najrazličnejših lokacijah. Po končani smuki pridite na Apreski zabavo, spoznavajte kulinarične zgodbe, zaobljubita si zvestobo v Alpskem vrtu, praznujte s prijatelji v restavraciji z razgledom. Naša prednost je raznolikost, ki jo želimo deliti z vami.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Sprejmi in nadaljuj.