Rafting

Savinja je reka v severovzhodni Sloveniji, ki izvira v Zgornji Savinjski dolini - Logarska dolina. Teče skozi zgornji in spodnji del naše doline in vstopi v Celjsko kotlino in teče skozi mesti Celje in Laško. To je najdaljša reka, ki teče samo na ozemlju Slovenije, sicer pa je 6. najdaljša slovenska reka.

Pravijo, da je rafting na prelepi reki Savinji 100% čisti užitek. 14 km dolga proga poskrbi za ustrezne odmerke adrenalina.

V dolini izvaja rafting več ponudnikov:

  • BELI ZAJEC - KAMP MENINA
  • ŠPORTNI CENTER PRODNIK
  • ŠPORTNI CENTER JAKOP

Več informacij o ponudbi raftinga prejmete tudi na recepciji hotela, kjer lahko vam pomagamo pri rezervaciji termina.

Zimska doživetja

Preživite dan sredi zimske idile. Izkorisite dan za neizmerne užitke na 12 km urejenih smučarskih prog, ki so pravi raj za ljubitelje zimskih aktivnosti. Prostranost smučarskih tterenov zagotavlja adrenalin in pravi užitek za smučarje in deskarje, otroški poligon pa poskrbi za veselje najmlajših. Zasnežena narava privablja tudi številne ljubitelje turnega smučanja in teka na smučeh.

Wellness na smučišču

Le kaj bi se po celodnevni smuke želeli bolj kot blagdejno sprostitev. Tik ob smučišču, v hotelu Golte, si proviščite popolno mero razvajanja. Eden najsodobnejših in najlepših wellness centrov nudi masaže, sprostitev v savnah in masažnih bazenih. Prepustite se prijetnemu potovanju v svet čutnih užitkov.

Poslovni turizem

Na Golteh je poslovno dogajanje neločljivo povezano z vsem, kar ponuja neokrnjena narava. Ob sodobnih kongresnih prostorih je na voljo bogata izbira najrazličnejših aktivnosti v sklopu hotela in v okolici: smučanje, tekmovanja, kolesarjenje, plezanje, pohodništvo, spust s kajaki ali rafti, paintball, skok s padalom in še veliko več.

Zabava in dogodki

Dobro voljo in veselje vselej delimo z obiskovalci Golte na najrazličnejših lokacijah. Po končani smuki pridite na Apreski zabavo, spoznavajte kulinarične zgodbe, zaobljubita si zvestobo v Alpskem vrtu, praznujte s prijatelji v restavraciji z razgledom. Naša prednost je raznolikost, ki jo želimo deliti z vami.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Sprejmi in nadaljuj.