Plezanje


Za plezalne navdušence smo ob hotelu postavili 12 metrov visoko umetno plezalno steno, ki je primerna tako za začetnike kot tudi za tiste z nekaj več plezalnega znanja.

Med vikendi oziroma po predhodnem dogovoru organiziramo plezalne urice z plezalnimi inštruktorji . Možna je izposoja plezalne opreme, vodenje in varovanje proti doplačilu. Organiziramo tudi skupinska in družinska plezanja, da se lahko vsi ekipno preizkusijo v moči rok in nog.

Za uporabo z lastno opremo je potrebna predhodna najava na recepciji hotela Golte. Plezanje je dovoljeno samo izkušenim plezalcem, ki imajo brezhibno opremo in ki poskrbijo za lastno varnost in varnost drugih plezalcev. Uporaba plezalne stene je na lastno odgovornost!

Za več informacij smo vam z veseljem na voljo na telefon 03 839 11 00 ali na email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Združite prijetno s koristnim in učvrstite svoje telo!

CENIK PLEZANJA 

Hitro plezalno doživetje za otroke (20 min)
  20 min
Otroci do 12 leta

2 €

Odrasli 5 €

PLEZANJE POTEKA V AVGUSTU OB VIKENDIH. V SEPTEMBRU OB PREDHODNI NAJAVI.

Plezalne urice (izposoja opreme, vodenje, varovanje)
  45 min
Odrasli ali otroci  10 €/ osebo

 

Cenik za skupine cena na skupino
5  oseb 50 €/ h
7 - 12 oseb 100 €/ h
13 - 20 oseb 150 €/ h

  

Družinsko plezanje cena na družino
Družina 2 odrasla + do trije otroci 80 €/ 2 uri

 

IZPOSOJA OPREME cena na osebo
Plezalni pas 2 €
Plezalni čevlji 2 €
Plezalna vrv 2 €
najem plezalne stene* 12 €/uro

Informacije in rezervacije stene/ inštruktorja:
T: 03 839 11 00
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Zimska doživetja

Preživite dan sredi zimske idile. Izkorisite dan za neizmerne užitke na 12 km urejenih smučarskih prog, ki so pravi raj za ljubitelje zimskih aktivnosti. Prostranost smučarskih tterenov zagotavlja adrenalin in pravi užitek za smučarje in deskarje, otroški poligon pa poskrbi za veselje najmlajših. Zasnežena narava privablja tudi številne ljubitelje turnega smučanja in teka na smučeh.

Wellness na smučišču

Le kaj bi se po celodnevni smuke želeli bolj kot blagdejno sprostitev. Tik ob smučišču, v hotelu Golte, si proviščite popolno mero razvajanja. Eden najsodobnejših in najlepših wellness centrov nudi masaže, sprostitev v savnah in masažnih bazenih. Prepustite se prijetnemu potovanju v svet čutnih užitkov.

Poslovni turizem

Na Golteh je poslovno dogajanje neločljivo povezano z vsem, kar ponuja neokrnjena narava. Ob sodobnih kongresnih prostorih je na voljo bogata izbira najrazličnejših aktivnosti v sklopu hotela in v okolici: smučanje, tekmovanja, kolesarjenje, plezanje, pohodništvo, spust s kajaki ali rafti, paintball, skok s padalom in še veliko več.

Zabava in dogodki

Dobro voljo in veselje vselej delimo z obiskovalci Golte na najrazličnejših lokacijah. Po končani smuki pridite na Apreski zabavo, spoznavajte kulinarične zgodbe, zaobljubita si zvestobo v Alpskem vrtu, praznujte s prijatelji v restavraciji z razgledom. Naša prednost je raznolikost, ki jo želimo deliti z vami.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Sprejmi in nadaljuj.