BIKE PARK GOLTE White Rabbit

Bike park Golte white rabbit je pomembna pridobitev ponudbe Golte v poletni sezoni. Za ljubitelje adrenalina in visokega srčnega utripa smo pripravili novo poletno atrakcijo, ki bo obogatila ponudbo športnih aktivnosti na Golteh in Zgornje Savinjske doline. Kolesarski park Golte se razporostira po delu smučišča Medvedjak in družinski progi. 

Kolesarji se lahko v park pripejete do hotela Golte, z nihalko ali z avtomobilom. Ob hotelu se nahaja 3-sedežnica Medvedjak, ki vas popelje na izhodiščne točke kolesarskega parka.

Bike park Golte sestavljajo 3 linije, različnih težavnosti:

  • črna proga za spust, dolžine približno 700 metrov  LINIJA NI ODPRTA
  • rdeča enduro/ freefirde linija po enoslednicah in z nekaj tehničnimi objekti - LINIJA NI ODPRTA
  • modra družinska flow linija brez zahtevnih objektov - LINIJA NI ODPRTA

Načrti za razvoj kolesarskega parka Golte. Razvoj kolesarskega parka bo šel v smeri ureditve proge za spust v dolino. Tako bomo pridobili eno najdaljših prog v Sloveniji. Trenutno potekajo pridobitve soglasij z lastniki zemljišč za ureditev free ride proge.

Obratovalni čas kolesarskega parka

9.7. - 28.8.2016 
vsak dan
od 10.30 do 16.00 ure

* v primeru slabega vremena sedežnica ne obratuje. Preveri obratovanje naprav na 03 839 11 00.

Cenik kolesarske karte

Tip vozovnice cena v €
1x povratna nihalka + sedežnica neomejeno 15 €
povratna nihalka neomejeno + sedežnica neomejeno 18 €
Sezonska vozovnica Bike park Golte 165 €
Sezonska vozovnica Bike park Slovenija
(Kranjska Gora, Vogel, Rogla, Golte, Krvavec, Javornik, Cerkno)
260 €

V sklopu kolesarskega centra Golte si lahko:

  • izposodite vrhunska gorska kolesa
  • najamete dodatno zaščitno kolesarsko opremo
  • najamete kolesarskega inštruktorja

CENIK DODATNIH STORITEV

najem gorskega kolesa za downhill (polnovzmeten) 35 €/dan
najem zaščitne opreme 15 €/dan
Extreme downhill (vodič, kolo, oprema, dnevna karta) 100 €/osebo/ 6 ur
Najem kolesarskega vodiča (do 5 oseb) 60 €
dodatna oseba 15 €
Vodena kolesarska tura (vodič, kolo, oprema, prevoz) - min 5 oseb 35 €/osebo

Naj se kolesarska avantura Golte prične.

 Zimska doživetja

Preživite dan sredi zimske idile. Izkorisite dan za neizmerne užitke na 12 km urejenih smučarskih prog, ki so pravi raj za ljubitelje zimskih aktivnosti. Prostranost smučarskih tterenov zagotavlja adrenalin in pravi užitek za smučarje in deskarje, otroški poligon pa poskrbi za veselje najmlajših. Zasnežena narava privablja tudi številne ljubitelje turnega smučanja in teka na smučeh.

Wellness na smučišču

Le kaj bi se po celodnevni smuke želeli bolj kot blagdejno sprostitev. Tik ob smučišču, v hotelu Golte, si proviščite popolno mero razvajanja. Eden najsodobnejših in najlepših wellness centrov nudi masaže, sprostitev v savnah in masažnih bazenih. Prepustite se prijetnemu potovanju v svet čutnih užitkov.

Poslovni turizem

Na Golteh je poslovno dogajanje neločljivo povezano z vsem, kar ponuja neokrnjena narava. Ob sodobnih kongresnih prostorih je na voljo bogata izbira najrazličnejših aktivnosti v sklopu hotela in v okolici: smučanje, tekmovanja, kolesarjenje, plezanje, pohodništvo, spust s kajaki ali rafti, paintball, skok s padalom in še veliko več.

Zabava in dogodki

Dobro voljo in veselje vselej delimo z obiskovalci Golte na najrazličnejših lokacijah. Po končani smuki pridite na Apreski zabavo, spoznavajte kulinarične zgodbe, zaobljubita si zvestobo v Alpskem vrtu, praznujte s prijatelji v restavraciji z razgledom. Naša prednost je raznolikost, ki jo želimo deliti z vami.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Sprejmi in nadaljuj.