Eko Mini Golf

Na idilični lokaciji, pri koči Trije ploti smo postavili prvi EKO MINI GOLF v SLoveniji. Igrišče sestavlja 7 igralnih polj, ki so v celoti narejeni iz naravnih materialov. Igralna palica in žogica sta tudi iz lesa, ravno tako ovire na igralnih poljih. Igrišče se nahaja na nadmorski višini 1530 metrov in je zagotovo najvišje ležeče mini golf igrišče v Evropi. Igranje mini golfa je zelo priljubljena igra med mladimi in starejšimi, priporočamo pa ga družinam z otroki, ki si želijo popestriti izlet v naravi.

Obratovalni čas igrišča:

  • v avgustu od srede do nedelje od 10.00 do 17.00 ure
  • september, sobota in nedelja od 10.00 do 17.00 ure
  • po dogovoru za najavljene skupine

CENIK:

  PAKET S PAKET L PAKET XL
ODRASLI 5 € 6 € 8 €
OTROCI 3 € 4 € 6 €
DRUŽINE (2 odrasla in otroci iste družine) 12 €    

Paket vključuje:

  • S PAKET: najem palice in žogice za igranje mini golfa.
  • L PAKET: najem palice in žogice za igranje mini golfa, 1 pijača po izbiri (pivo, coca-cola, fanta, voda)
  • XL PAKET: najem palice in žogice za igranje mini golfa, 1 pijača po izbiri (pivo, coca-cola, fanta, voda), prevoz s sedežnico Medvedjak

Z najemom opreme se strinjate tudi s splošnimi pogoji in pravili. By renting an equipment you accept our general conditions and rules.

Info: 03 839 11 00

No images found.

Zimska doživetja

Preživite dan sredi zimske idile. Izkorisite dan za neizmerne užitke na 12 km urejenih smučarskih prog, ki so pravi raj za ljubitelje zimskih aktivnosti. Prostranost smučarskih tterenov zagotavlja adrenalin in pravi užitek za smučarje in deskarje, otroški poligon pa poskrbi za veselje najmlajših. Zasnežena narava privablja tudi številne ljubitelje turnega smučanja in teka na smučeh.

Wellness na smučišču

Le kaj bi se po celodnevni smuke želeli bolj kot blagdejno sprostitev. Tik ob smučišču, v hotelu Golte, si proviščite popolno mero razvajanja. Eden najsodobnejših in najlepših wellness centrov nudi masaže, sprostitev v savnah in masažnih bazenih. Prepustite se prijetnemu potovanju v svet čutnih užitkov.

Poslovni turizem

Na Golteh je poslovno dogajanje neločljivo povezano z vsem, kar ponuja neokrnjena narava. Ob sodobnih kongresnih prostorih je na voljo bogata izbira najrazličnejših aktivnosti v sklopu hotela in v okolici: smučanje, tekmovanja, kolesarjenje, plezanje, pohodništvo, spust s kajaki ali rafti, paintball, skok s padalom in še veliko več.

Zabava in dogodki

Dobro voljo in veselje vselej delimo z obiskovalci Golte na najrazličnejših lokacijah. Po končani smuki pridite na Apreski zabavo, spoznavajte kulinarične zgodbe, zaobljubita si zvestobo v Alpskem vrtu, praznujte s prijatelji v restavraciji z razgledom. Naša prednost je raznolikost, ki jo želimo deliti z vami.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Sprejmi in nadaljuj.