SUP na jezeru

SUPanje je vse bolj popularno tudi v Sloveniji. Vožnjo s SUPi najpogosteje srečamo na morju, velikih jezerih ali rekah. SUPanje na Golteh smo prvič preizkusili leta 2014 in doživetje je bilo fenomenalno. Tako si lahko odslej, pri koči Trije ploti izposodite SUP.

Jezero na Golteh je akumulacijsko jezero z namenom zasneževanja v zimski sezoni. Nahaja se na nadmorski višini 1530 metrov in nudi čudoviti Alpsko panoramo. Jezero ima vodno površino 8000 m2 in meri v premeru 100 metrov. Gladina vode seže od 0 pa do 7 metrov v globino. 

Na voljo so TRIJE napihljivi SUPi namke VIAMARE. Nosilnost SUPa znaša 150 kg in je tako primeren za vožnjo do največ ene odrasle osebe in enega otroka.

CENA NAJEMA SUPA IN VESLA: 10 €/ uro

Za najavljene skupine organiziramo tudi predstavitvene dogodke, tekmovanja, jogo in druge aktivnosti na vodi.

Vožnjo s SUP-i izvajate na lastno odgovornost. Priporočamo, da sabo prinesete tudi rezervna oblačila.

Info: 03 839 11 00

Zimska doživetja

Preživite dan sredi zimske idile. Izkorisite dan za neizmerne užitke na 12 km urejenih smučarskih prog, ki so pravi raj za ljubitelje zimskih aktivnosti. Prostranost smučarskih tterenov zagotavlja adrenalin in pravi užitek za smučarje in deskarje, otroški poligon pa poskrbi za veselje najmlajših. Zasnežena narava privablja tudi številne ljubitelje turnega smučanja in teka na smučeh.

Wellness na smučišču

Le kaj bi se po celodnevni smuke želeli bolj kot blagdejno sprostitev. Tik ob smučišču, v hotelu Golte, si proviščite popolno mero razvajanja. Eden najsodobnejših in najlepših wellness centrov nudi masaže, sprostitev v savnah in masažnih bazenih. Prepustite se prijetnemu potovanju v svet čutnih užitkov.

Poslovni turizem

Na Golteh je poslovno dogajanje neločljivo povezano z vsem, kar ponuja neokrnjena narava. Ob sodobnih kongresnih prostorih je na voljo bogata izbira najrazličnejših aktivnosti v sklopu hotela in v okolici: smučanje, tekmovanja, kolesarjenje, plezanje, pohodništvo, spust s kajaki ali rafti, paintball, skok s padalom in še veliko več.

Zabava in dogodki

Dobro voljo in veselje vselej delimo z obiskovalci Golte na najrazličnejših lokacijah. Po končani smuki pridite na Apreski zabavo, spoznavajte kulinarične zgodbe, zaobljubita si zvestobo v Alpskem vrtu, praznujte s prijatelji v restavraciji z razgledom. Naša prednost je raznolikost, ki jo želimo deliti z vami.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Sprejmi in nadaljuj.