Zimski paketi in 10% first minute

Zima bo kmalu tu!

Čeprav nas do zime loči še kar precej lepih in sončnih dni, ki jih mnogi izkoristite za oddih, je sedaj čas za načrtovanje, kako in kje boste preživeli nepozabne zimske radosti. Vabimo vas, da letošji zimski oddih preživite na Golteh. Smučišče Golte se razprostira na 50 hektarjih veliki površini in ponuja smučarjem izvrstno pripravljeni 12 km prog. Izvrstnost potrjuje tudi naziv naj smučišče zadnjih 7 let. Tik ob progah se nahaja tudi Hotel Golte****, ki ponuja gostom domačnost, udobje, zabavo in sprostitev. V hotelu so vam na voljo dvoposteljne sobe z možnostjo dodatnega ležišča, povezane sobe in suite. 

Na Golteh vam ponujamo tudi možnost namestitev na Mozirski koči, apartmaju Trije ploti ali v privatnih apartmajih ob smučišču in okolici.

Preverite aktualni cenik zimskih paketov v Hotelu Gotle****.  Izibrate lahko med smučarskimi paketi, kjer je najkrajša doba bivanja 3 noči (oz. 4 noči v terminu novega leta), ali paket s polpenzionom, kjer je najkrajša doba bivanja 2 noči. Smučarski paketi vključujejo smučarsko vozovnico. Vsem gostom ponudimo prvi vstop, v Wellness nad oblaki, brezplačno

V kolikor boste opravili rezervacijo do 30.10.2017 vam na cene iz cenika Hotela Golte priznamo še 10% first minute popust. Če pa se odločite na Golteh ostati en teden ali več, vam priznamo še dodatnih 5% popusta.

Prenesi cenik zima 2017-2018

Dodatne informacije:
T: 03 839 11 00
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Zimska doživetja

Preživite dan sredi zimske idile. Izkorisite dan za neizmerne užitke na 12 km urejenih smučarskih prog, ki so pravi raj za ljubitelje zimskih aktivnosti. Prostranost smučarskih tterenov zagotavlja adrenalin in pravi užitek za smučarje in deskarje, otroški poligon pa poskrbi za veselje najmlajših. Zasnežena narava privablja tudi številne ljubitelje turnega smučanja in teka na smučeh.

Wellness na smučišču

Le kaj bi se po celodnevni smuke želeli bolj kot blagdejno sprostitev. Tik ob smučišču, v hotelu Golte, si proviščite popolno mero razvajanja. Eden najsodobnejših in najlepših wellness centrov nudi masaže, sprostitev v savnah in masažnih bazenih. Prepustite se prijetnemu potovanju v svet čutnih užitkov.

Poslovni turizem

Na Golteh je poslovno dogajanje neločljivo povezano z vsem, kar ponuja neokrnjena narava. Ob sodobnih kongresnih prostorih je na voljo bogata izbira najrazličnejših aktivnosti v sklopu hotela in v okolici: smučanje, tekmovanja, kolesarjenje, plezanje, pohodništvo, spust s kajaki ali rafti, paintball, skok s padalom in še veliko več.

Zabava in dogodki

Dobro voljo in veselje vselej delimo z obiskovalci Golte na najrazličnejših lokacijah. Po končani smuki pridite na Apreski zabavo, spoznavajte kulinarične zgodbe, zaobljubita si zvestobo v Alpskem vrtu, praznujte s prijatelji v restavraciji z razgledom. Naša prednost je raznolikost, ki jo želimo deliti z vami.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Sprejmi in nadaljuj.