Program prireditev v avgustu

Pozdravljeni,

tradicija poletnih aktivnosti na Golteh se nadaljuje tudi v avgustu. Prireditve so namenjene družinam, ljubiteljem športa in rekreacije, gurmanom, raziskovalcem in tistim, ki želijo uživati dan.

Obisk tematskih vikendov se še posebej splača, saj vsakga stotega obiskovalca nagradimo z darilom - sezonsko smučarsko vozovnico za sezno 2017/2018**

 

5. - 6. AVGUST – DRUŽINSKI VIKEND z zabavnim animacijskim programom, delavnico izdelave poletnega osvežilnega napitka in družinskim iskanjem skritega zaklada. Z doplačilom tudi možnost plezanja na plezalni steni in adrenalinski spust na zipline-u.

Družinski vstopnica: 29 €*, odrasli: 11 €, otroci od 6. – 14 leta: 9 €, otroci do 6. leta brezplačno.
*(vključuje povratni prevoz z nihalko, animacijski program)

5. AVGUST – BOROVNIČEV POHOD NA SMREKOVEC.
Pričetek pohoda ob 10.30 uri na terasi hotel Golte. Na poti se bomo sladkali z borovnicami. Postanek s toplo malico bo na Koči pri Smrekovcu. Predviden povratek do hotela Golte je ob 16.00 uri. 

Cena: povratni prevoz z nihalko, vodenje in topla malica na Smrekovcu: 20 € odrasli, 12 € otroci do 14 leta (obvezne prijave)

12-13 AVGUST – PLESNO - ANIMACIJSKI VIKEND z delavnicami ZUMBE z Ano Romih, zabavo za otroke s Tinko Šminko in animacijskim program za otroke Z doplačilom tudi možnost plezanja na plezalni steni in adrenalinski spust na zipline-u.

Družinska vstopnica: 29€*
*(vključuje povratni prevoz z nihalko, animacijski program)

15 AVGUST  – PRAZNIK MARIJINEGA VNEBOVZETJA tradicionalno praznujemo s sveto mašo pri Kapelici Jezusa dobrega pastirja (ob 12.00 uri). Na terasi hotela Golte bo poskrbljeno za živo glasbo in odlična kosila. Za otroke pripravljamo številne animacijske aktivnosti po planini. 
Družinska vstopnica: 29 €
*(vključuje povratni prevoz z nihalko, animacijski program)

18. AVGUST – TOUR DEGOLTE - ODPADE
Vabljeni na prvi gorski party, ki ga organizirata glasbeno društvo Overload. Party se bo odvijal na terasi koče Trije ploti. Pričetek od 15.00 uri. 

Vstopnica: 7 € vključuje vstop na zabavo in prevoz s sedežnico Medvedjak (do 20.00 ure)

19-20 AVGUST – KULINARIČNI VIKEND. Vabljeni na predstavitev jedi chefa Tomaža Pečnika, ki bo za vas pripravil 6 odličnih jedi. Združite aktivni dan z odlično kulinariko. Otroci bodo skupaj z animatorko ustvarjali in se zabavali. Z doplačilom tudi možnost plezanja na plezalni steni in adrenalinski spust na zipline-u.
Družinska vstopnica: 49 €, odrasli: 29 €, otroci od 4 do 14 leta: 17 €, otroci do 4. leta brezplačno
(vključuje povratni prevoz z nihalko, degustacijo 6 jedi, kozarec vina/ soka, animacijski program)

26-27 AVGUST – ŠPORTNI DAN NA TREH PLOTIH IN RAZSTAVA GOB V ALPSKEM VRTU. 
Zadnji počitniški vikend preživite aktivno na Golteh. Lahko boste vozili SUP in kajak na jezeru, igrali mini golf, iskali skriti zaklad, se zabavali in ustvarjali z animatorji. V Alpskem vrtu obiščite čudovito razstavo gob.
Družinska vstopnica: 29 €, odrasli: 11 €, otroci od 6. – 14 leta: 9 €, otroci do 6. leta brezplačno
*(vključuje povratni prevoz z nihalko, prevoz s sedežnico, animacijski program)

27 AVGUST – PAŠNI PIKNIK 

V nedeljo, 27.8.2018 vabljeni na Pašni piknik, ki bo potekal pri Koči Trije ploti. Za odlično glasbo bo poskrbel del ansambla STIL z glasbeno gostjo, ki naj ostane presenečenje. V času dogodka bo potekala tudi kravja ruleta, zabavne družabn igre, vleka vrvi....Dogodek poteka v organizaciji Golte d.o.o. in Koča pr Žlajferju.

 

Opombe:
*Družinska vstopnica: 2 odrasla + 2 odrasla
** ob vikendih bomo med obiskovalci, ki se boste pripeljali z nihalko na Golte, nagradili vsakega 100 obiskovalca z letno smučarsko vozovnico za sezoni 2017/2018.

 

Dodatne informacije: 03 839 11 00
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Zimska doživetja

Preživite dan sredi zimske idile. Izkorisite dan za neizmerne užitke na 12 km urejenih smučarskih prog, ki so pravi raj za ljubitelje zimskih aktivnosti. Prostranost smučarskih tterenov zagotavlja adrenalin in pravi užitek za smučarje in deskarje, otroški poligon pa poskrbi za veselje najmlajših. Zasnežena narava privablja tudi številne ljubitelje turnega smučanja in teka na smučeh.

Wellness na smučišču

Le kaj bi se po celodnevni smuke želeli bolj kot blagdejno sprostitev. Tik ob smučišču, v hotelu Golte, si proviščite popolno mero razvajanja. Eden najsodobnejših in najlepših wellness centrov nudi masaže, sprostitev v savnah in masažnih bazenih. Prepustite se prijetnemu potovanju v svet čutnih užitkov.

Poslovni turizem

Na Golteh je poslovno dogajanje neločljivo povezano z vsem, kar ponuja neokrnjena narava. Ob sodobnih kongresnih prostorih je na voljo bogata izbira najrazličnejših aktivnosti v sklopu hotela in v okolici: smučanje, tekmovanja, kolesarjenje, plezanje, pohodništvo, spust s kajaki ali rafti, paintball, skok s padalom in še veliko več.

Zabava in dogodki

Dobro voljo in veselje vselej delimo z obiskovalci Golte na najrazličnejših lokacijah. Po končani smuki pridite na Apreski zabavo, spoznavajte kulinarične zgodbe, zaobljubita si zvestobo v Alpskem vrtu, praznujte s prijatelji v restavraciji z razgledom. Naša prednost je raznolikost, ki jo želimo deliti z vami.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Sprejmi in nadaljuj.