Prenavljamo hotel Golte

Spoštovani,

zahvaljujemo se vam za izbor hotela Golte za vaš oddih. Rabi bi vas obvestili, da bo hotel Golte, v obdobju od 1.4. do 30.6.2017, zaradi obnovitvenih in vzdrževalnih del zaprt. V tem času bomo posodobili in izboljšali infrastrukturo, renovirali notranjost hotela in izboljšali kakovost naših storitev. V obdobju zaprtja hotela bodo potekala tudi dela na koči Trije ploti, hkrati pa bomo izvajali redni servis žičniških naprav ter nihalke.

V kolikor bi želeli na Golteh v tem času organizirati kakšen dogodek ali srečanje za večjo skupino, nas prosim kontaktirajte na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Kljub temu vabljeni na Golte kot dnevni obiskovalec, gorski kolesar, pohodnik ali jadralni padalec. Za vaš obisk bo odprta Mozirska koča, ki nudi tudi možnost namestitve ter Alpski vrt, ki ga je vredno obiskati od pomladi do jeseni.

Ob zaključku obnovitvenih del bomo veseli vašega obiska turističnega centra Golte, prav tako pa vas bomo obveščali o naših novih ponudbah, dogodkih in zanimivostih.

Lep pozdrav,
uprava Golte d.o.o.

Zimska doživetja

Preživite dan sredi zimske idile. Izkorisite dan za neizmerne užitke na 12 km urejenih smučarskih prog, ki so pravi raj za ljubitelje zimskih aktivnosti. Prostranost smučarskih tterenov zagotavlja adrenalin in pravi užitek za smučarje in deskarje, otroški poligon pa poskrbi za veselje najmlajših. Zasnežena narava privablja tudi številne ljubitelje turnega smučanja in teka na smučeh.

Wellness na smučišču

Le kaj bi se po celodnevni smuke želeli bolj kot blagdejno sprostitev. Tik ob smučišču, v hotelu Golte, si proviščite popolno mero razvajanja. Eden najsodobnejših in najlepših wellness centrov nudi masaže, sprostitev v savnah in masažnih bazenih. Prepustite se prijetnemu potovanju v svet čutnih užitkov.

Poslovni turizem

Na Golteh je poslovno dogajanje neločljivo povezano z vsem, kar ponuja neokrnjena narava. Ob sodobnih kongresnih prostorih je na voljo bogata izbira najrazličnejših aktivnosti v sklopu hotela in v okolici: smučanje, tekmovanja, kolesarjenje, plezanje, pohodništvo, spust s kajaki ali rafti, paintball, skok s padalom in še veliko več.

Zabava in dogodki

Dobro voljo in veselje vselej delimo z obiskovalci Golte na najrazličnejših lokacijah. Po končani smuki pridite na Apreski zabavo, spoznavajte kulinarične zgodbe, zaobljubita si zvestobo v Alpskem vrtu, praznujte s prijatelji v restavraciji z razgledom. Naša prednost je raznolikost, ki jo želimo deliti z vami.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Sprejmi in nadaljuj.