Z NIHALKO NA GOLTE

Od 1.7.2017 do 25.9.2017 se lahko v čudovito okolje krajiskega parka Golte popeljete z najdaljšo nihalko v Sloveniji. Iz vasi Žekovec vas na 1.410 m nadmorske višine pripelje v 8 minutah. V tem času boste uživali v nepozabnem razgledu na Savinjsko in Šaleško dolino.

Za družine smo pripravili ugodno družinsko vozovnico ali pa izkoristite super paket, ki vključuje povratno vožnjo z nihalko in kosilo v restavraciji hotela Golte. Za vse, ki se na Golte odpravite večkrat letno pa so na voljo tudi letne vozovnice.

V kolikor načrtujete izlet za skupine, smo za vas pripravili pestro izbiro programov, ki vključujejo obisk raznih turističnih zanimivosti regije.

URNIK OBRATOVANJA NIHALKE

NIHALKA

1.7. – 31.8.2017

2.9. – 24.9.2017

Nihalka vozi vsako polno uro

Vsak dan

Sobota, nedelja

Obratovalni čas

10.00 – 18.00

Info: 03 839 11 01

Zimska doživetja

Preživite dan sredi zimske idile. Izkorisite dan za neizmerne užitke na 12 km urejenih smučarskih prog, ki so pravi raj za ljubitelje zimskih aktivnosti. Prostranost smučarskih tterenov zagotavlja adrenalin in pravi užitek za smučarje in deskarje, otroški poligon pa poskrbi za veselje najmlajših. Zasnežena narava privablja tudi številne ljubitelje turnega smučanja in teka na smučeh.

Wellness na smučišču

Le kaj bi se po celodnevni smuke želeli bolj kot blagdejno sprostitev. Tik ob smučišču, v hotelu Golte, si proviščite popolno mero razvajanja. Eden najsodobnejših in najlepših wellness centrov nudi masaže, sprostitev v savnah in masažnih bazenih. Prepustite se prijetnemu potovanju v svet čutnih užitkov.

Poslovni turizem

Na Golteh je poslovno dogajanje neločljivo povezano z vsem, kar ponuja neokrnjena narava. Ob sodobnih kongresnih prostorih je na voljo bogata izbira najrazličnejših aktivnosti v sklopu hotela in v okolici: smučanje, tekmovanja, kolesarjenje, plezanje, pohodništvo, spust s kajaki ali rafti, paintball, skok s padalom in še veliko več.

Zabava in dogodki

Dobro voljo in veselje vselej delimo z obiskovalci Golte na najrazličnejših lokacijah. Po končani smuki pridite na Apreski zabavo, spoznavajte kulinarične zgodbe, zaobljubita si zvestobo v Alpskem vrtu, praznujte s prijatelji v restavraciji z razgledom. Naša prednost je raznolikost, ki jo želimo deliti z vami.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Sprejmi in nadaljuj.